keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Vanhempien vapaapäivä

Moikka!

Meillä lähti lapset maanantaina yhdeksi yöksi reissuun mumman ja paapan luo. Lupasin instastoryssä että saatte maistiaiset siitä mitä me tehtiin. Tarkoituksena oli rentoutua ja nauttia siististä kodista, todellisuudessa tehtiin roadtrippiä Seinäjoella yhden meidän ystävän kanssa. Juotiin skumppaa ja pidettiin terapia istuntoa toiset neljään asti yöllä. Joku allekirjoittanut meni yhdeltä nukkumaan migreenin kanssa.Pitkästä aikaa ehdin meikata ja laittaa itseni ihan rauhassa. Nyppiä kulmat ja suoristaa nämä kiharat. Harvinaista herkkua. Myös nuo päivälliseksi syödyt mansikat.Tiistaina nukuttiin myöhään ja vietettiin hidastakin hitaampi aamu. Aamupäivällä sain tehtyä yhden ikuisuus projektin ja laitettua lasten valokuva kirjat ajantasalle. Ihan mahtavaa, join rauhassa kahvia kaikki tavarat levällään pöydällä ja kukaan ei niitä tullut sekaamaan tai organisoimaan...


Kahden aikaan saatiin raahattua itsemme keskustaan syömään. Amarillon sampleri oli ihan nappi valinta. Se oli sopivasti myös uudistunut.
Iltapäivällä lapset koitutui mumman luota, ehkä vähän kiukkuisena kun olisivat halunneet vielä jäädä. Onneksi vauhtiajoille ei ole pitkä aika niin saavat sitten olla monta yötä siellä. Ja meillä on pidemmät vapaat.

Nyt tuntuu ihan maanantailta kun Nikokin lähti taas reisuun. Onneksi ei ole montaa yötä viikonloppuun. Ehkä mä selviän tästä. 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)