keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Vappu 2018

Moikka vain!

Vappu on nyt juhlittuna ja meidän neljän päivän pikaloma takana. Pikalomalla siis tarkoitan tällä kertaa sitä että Niko piti hurjat neljä päivää vapaata, ihan kokonaan vapaata ja yhteenkää työpuheluun ei vastattu.Tässä postauksessa jaan meidän vapun parhaita paloja teidän kanssa.


Vappupallot hankittiin tänäkin vuonna jo ennen vappua. Urholle etsittiin panda palloa useasta eri kaupasta mutta lopuksi jouduttiin tyytymään vainu palloon. Hyvä valinta sekin. Nellalla luonnollisesti prinsessa pallo.

Käytiin neidin kanssa viemässä vappukamaa mun vanhemmalle kummipojalle. Vähän ilmapalloja, serpentiiniä sekä suihkutettavaa serpentiiniä. Vastalahjaksi tarjolla oli munkkikahvit sekä leikkiseuraa.Seinäjoen vappusääkin oli vaihteleva. Urhon ulkoilut päättyi parinakin päivänä näin että isi pesi lopuksi painepesurilla enimmät kurat pois.


Itse vappupäivänä oli meillä tosi jännät paikat. Oltiin katsomassa kun papan markilta haettiin risut pois isolla rekka-autolla. Vielä pikkuisen jännitti eikä Urhokaan uskaltanut mennä rekan kyytiin istumaan. Luulen että se aika vielä tulee että vingutaan rekan kyytiin. 


 Vapputorilla käytiin pyörähtämässä nopeasti sanan varsinaisessa merkityksessä. Kokonaisuudessaan torilla oloaika oli n. 10 min. Keli oli ihan surkea, tihuutti vettä, kaikilla oli nälkä ja porukkaa oli ihan sika paljon.  Nopsaa hyrrät ja lakut kojuista ja äkkiä jatkamaan vappupäivän puuhia mummulaan hampparille.Ihana palata normaaliin arkeen nyt vapun jälkeen. Tuo Nikon neljän päivän loma teki kyllä hyvää meille kaikille. Äiti sai vähän ladata akkua ja nauttia joskus hitaista aamuista. Nukkua yön heräämättä sekä nauttia mukavassa seurassa viiniä. 

Kuinka teidän vappu sujui? Mikä oli parasta? 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)