maanantai 21. toukokuuta 2018

Kerran maanantaina

Heippa ja Moikka!

Lähdettiin lasten kanssa sisältä pihalle joskus puoli yhden kieppeillä ja takaisin sisälle saavuttiin vasta lähempänä ysiä. Mitä kaikkea me ehdittiin tuossa välissä tehdä ja mikä teki meidän maanantaista mahtavan??

Viime viikko oli kohtalaisen laskua päivä toisensa jälkeen, tuntui jo ettei viikko lopu ollenkaan eikä viikonloppu tule koskaan. Samalta näytti tänä maanantaina. Loppupeleissä meillä oli ihan loistava maanantai. Nähtiin paljon kavereita ja ulkoiltiin likimmiten koko päivän, Kaikki alkoi oikeastaan jo eilen kun sovittiin leikkipuisto treffit muutaman äidin kanssa iltapäivälle ajatuksena syödä myös välipala pihalla.

millainen pyörä kaksi vuotiaalle


Muksut nautti toistensa seurasta, leikkipuistosta useamman tunnin. Äiditkin ehti hetken juoruilla ja ottaa aurinkoa. Ihan kokoaikaa ei tarvinnut juosta jonkun perässä. Kesäkin saapui hetkeksi taas meidän luokse ja lämpömittari näytti lähes koko päivän hellelukemia.

Isin tullessa töistä, grillattiin ruokaa ja päätettiin että lähdetään vielä jätskille ja ulkoilemaan lasten kanssa. Mukaan soitettiin pappa ja Tiina. Haettiin kaupasta jäätelöä ja mentiin ihanaan törnävänsaareen.

koivu

Käytiin kiertelemässä törnävän kartanolla, antamassa lapsille kulttuurikasvatusta.
Muksut oli ihan innoissaan kun käytiin katsomassa vanhoja rakennuksia. Lapsilla riitti ihmeteltävää ja katseltavaa, kumpikaan ei huomannut että käveltiin aika matka tuossa kierrellessä.

törnävän kartano

törnävän kartano

Pitää varmaan joskus tässä kesällä mennä oikein tuonne ohjatulle kierrokselle, sen verran lapset kyseli noista rakennuksista, koneista ja muista mihin ei kaikkiin osattu vastata.

törnävän kartano

sisarukset

Kulttuurikasvatuksen jälkeen illalla vielä kirsikkana kakkuun uitettiin lapsia takapihalla pikkuserkkujen kanssa. Iltapalan jälkeen meillä oli kaksi muksua ihan valmista kauraa sänkyyn yö unille.

Tästä kohti parempaa viikkoa! Mukavaa viikkoa myös just sulle ;)

-Laura
2 kommenttia:

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)