sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Babyshowerit

Moikka vaan pitkästä aikaa!

Me vietettiin tänään loistavalla porukalla kälyni baby showereita. Tätä oli rakkaudella suunniteltu ja suunniteltu, tehty muutoksia ja taas suunniteltu. Saatiin järjästettyä täytenä yllätyksenä tulevalle äidille juhlat jotka varmasti puhuttavat meitä vielä ristiäisissäkin.

Juhlat juhlittiin pienellä porukalla. Mukana meitä oli kolme tulevaa tätiä, kaksi tulevaa mummua, yksi tuleva serkku sekä muutamia tulevan äidin lähimpiä ystäviä. Yllätys onnistui paremmin kun hyvin. Kälyni niin aito reaktio paljasti sen että kaikki tuli täytenä yllätyksenä.

rakkautta ensi silmäyksellä
runo vauvalle


Meillä oli tarjolla lahjojen ja herkkujen lisäksi muistojen laatikko, jonne kaikki olivat kirjoittaneet tai piirtäneet vanhemmille kirjeen. Lisäksi laatikkoon oli kerätty vanhempien lapsuusmuistoja sekä heille tärkeitä tavaroita. Hauska yhteensattuma että kummaltakin oli pikkuisen villasukat sekä kesähattu.

Meillä oli mukana perinteistä pilttienmaistelua, vauvavisaa ja kaikki osallistujat olivat tuoneet omat vauvakuvansa josta äidin piti sitten arvailla kuka on kukin. Mustana hevosena meillä oli myös pertun vauvakuva.

Tarjottavana meillä oli kinkkupiirakkaa sekä voileipäkakkua suolaiselta puolelta. Makealta puolelta oli juusto - ja kermakakkua, karkkeja ja keksejä.

vauvajuhlat

vauvajuhlat

Juhlat meni todellakin enemmän nappin kun voi vain mennä! Voin melkeen sanoa et ylitin itseni ainakin suunnittelun osalta. Jotain ajatuksia ja suunntelmia jätin vielä jemmaan tulevaisuuden varalta...

baby shower
Isot kiitokset vielä kaikille kortensa kekoon kantaneille. Hyvä me! Pystyttiin pitämään tämä salassa ihan loppuun saakka!! 


-Laura

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja vinkkejä babyshowereihin. Varsinkin tuo lapsuuden kuvista tunnistaminen saa aikaan varmasti hauskoja muisteloita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan äärettömän hauska! Mun ja Nellan kuvat oli ihan samanlaiset x)

      Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)