sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäivänä

Oikein ihanaa äitien päivää kaikille äideille!

Tänään oli mun jo viides äitienpäivä, kolmas kolmas kahden lapsen äitinä. Me nautittiin tämä äitienpäivä tuosta ihan mahtavasta helteestä ja läheisten ihmisten seurasta. Aamulla nousin lohduttamaan lasta painajaisen jälkeen, kaappasin viereeni vielä pieneksi hetkeksi nukkumaan. Niko keitti kahvia. Nellaneidin kerhossa tehty lahja ja kortti sai silmät kostumaan. Ehkä paras kukka mitä olen ikinä saanut.
Aamupäivällä kutsuttiin lasten mummu ja mumma meille brunssille nauttimaan toinen toistaan ihanampia herkkuja. Tarjolle laitettiin croisantteja, texmex piirakkaa, kolmioleipiä sekä vadelmajuustokakkua. Lisäksi tietty kahvia, mehua sekä karkkeja ja keksejä minidonitseja unohtamatta.
Kun viralliset oli hoidettu loppupäivän me nautittiin tuosta kelistä pihalla ollen. Huomenna jatketaan sitä samaa rataa, pyöräilyä, vesileikkejä ja ulkoruokailua.Ehkä johonkin väliin pitää upottaa myös kotitöitä koska me on oikeasti vain nukuttu sisällä. 


Mä en malta odottaa että pääsen näyttämään teille mun viime perjantain kaikkia ihania kirppislöytöjä! Pysykääpäs kuulolla niin ette jää paitsi ;) -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)