tiistai 24. huhtikuuta 2018

Toimiva arkieteinen

Moikka!

Ihan ensin iso iso kiitos viime postauksen kommenteista! Roskat silmissä luin teidän tsemppejä! Kiitos, niitä tuli paljon myös yksityisesti. Haluaisin valottaa teille tässä tulevaisuudessa meidän arjen pieniä pelastajia. Osaa ihan käytännön järjestelyjen kautta osaa sellaisia mitkä tavat ja teot on meillä todettu hyväksi.

Aloitetaan tälläisellä tosi käytännön läheisellä asialla kun eteisellä ja siitä kuinka meidän minieteinen, tuulikaappi toimii meillä parhaiten. Mielestäni tässä on saatu vähäiset seinätilat ja neliöt hyvin käyttöön. Pääsette nimittäin lukemaan millainen on meidän toimiva eteinen. Postauksessa vinkkejä lasten asusteiden säilytykseen ja kuran hallitsemiseen.


Senruroimattomat kuvat siitä miltä meidän eteinen näyttää.

Aluksi meillä oli tuossa kaksi naulakkoa mitkä oli kun ammuttu täyteen takkeja, muksujen reppuja, housuja... Välillä oli Nikon työkamatkin siinä roikkumassa. Ripustelin tuollaisen kori virityksen toisen naulakon paikalle. 


Ylimmässä korissa aikuisten asusteita, sellaisia jota päivittäin käytetään. Välillä avaimia, posteja postiin vietäväksi sekä aurinkolaseja. Muksujen omissa, kahdessa alimmaisessa päivittäisessä käytössä olevat pipot, hanskat ja huivit. Aurinkolasitkin roikkuu näppärästi siinä laidalla. Nella saa hyvin itse piponsa ja muut koriin sekä otettua ne siitä. 
Tuohon korin alle virittelin muutaman koukun repuille. Eivät ole nekään enää tiellä naulakossa.

Toisella seinällä meillä on tuollaine semi iso vartalopeili ja muksuille omat naulakot jossa säilyttää yhtä vaate kertaa vaatteita. Tässä kans ne eniten käytössä olevat. On lasten helppo sitten tästä ne napata päälle kun kuuluu käsky että lähdetään ulos.

Toiset vaatekerrat, kuravaatteet sekä loput asusteet meillä on tuossa meidän isommassa naulakossa. Missä vanhempien takkeja säilytetään. Kengät näppärästi Ikean kenkälaatikostoissa.Uusi tuttavuus tuohon rapa ongelmaan on tuo eteisen uusi kuramatto. Tuntuu että joka päivä sais olla imuroimassa eteistä. Toivotaan että tuo nyt toisi ongelmaan ratkaisun...


Onko sulla toimivia ratkaisuja eteiseen? Entä mitkä on teidän kodin ne ongelmakohdat? 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)