tiistai 6. maaliskuuta 2018

Yli-ihanat samurai shopin talvipipot

Moikka! 

Meidän lapset on käyttäneet tämän talven ihania Samurai shopin pipoja.  Lapset on saaneet aiemmin lahjoiksi Samurai Shopin pipoja ja mä olen aivan myyty näille. Nellalle pipo on ensimmäinen talvimallinen. Urho sai vauva lahjaksi talveksi silloin pipon ja tumput, joten Urho on jo konkari talvikamojen osalta.

Ihan supersöpöjä kuoseja ja malleja on hyvä määrä valittavana. Meinaa aina iskeä valinnan vaikeus kun tulee aika tilata uudet pipot. Pipoissa jotka tilasin on päällinen trikoota ja fleece vuori. Kummankin pipo jää hauskasti pussiksi tuonne taakse. Tämä miellyttää varsinkin omaa silmää.

Neidille valikoitui itse valitsemat ruusu kuvioinen pipo ja tuubihuivi. Epäilin aluksi käyttäisikö N tuubia mutta huoli osoittautui turhaksi ja tämä on lähes poikkeukusetta kaulaa lämmittämässä. Hän saa hyvin laitettua itse tuon tuubin kaulaan, niin ettei niska jää paljaaksi.


Urholla taas on musta talvipipo itsevalitsemalla tupsulla, joka on äidin riemuksi valkoinen. Urholle olisi voinut ottaa kokoa pienemmän pipon mutta tämä talvi kärsitään tästä "isosta" piposta. Halusin ottaa pipon jossa on vähän kasvun varaa.


Luulen että ensi vuonna täytyy itselle tilata joku mustan sävyinen pipo ja tuubi talveksi koska tämän talven olen hytissyt kylmästä pelkällä trikoopipolla.

Je ei, tämä ei olen maksettu mainos. Tämä äiti vaan tosissaan tykkää näistä pipoista. 

-Laura

Käy lukemassa mitä muuta meidän lapset on käyttäneet tämän talven tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)