sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

kulununeen viikon ajatukset

Moikat pitkästä aikaa!

Kulunut viikko on ollut, kuinkahan sen sanoisi äärimmäisen raskas. Meidän Helsingin reissu vaihtui kolmen päivän sairaalassa makoiluun. Tuntui että tulee vain takapakkia takapakin jälkeen mutta loppupeleissä kaikki on hyvin. Saatiin hyvin tehtyä tarvittavat tutkimukset ja jatkot on nyt kutakuinkin selvillä. Tästä naputtelen myöhemmin omaa postausta kun vain ehdin ja jaksan.

Kulunnut viikko oli myös kululttava meille vanhemmille. Kannettiin mukana kokoajan suurta huolta Uusta. Yritettiin pitää siskolle edes jonkunlaista rytmiä yllä kun samalla yritettiin itse jaksaa ja pitää päät mukana. Syötiin mitä sattui ja koska sattui. Toinen yöpyi sairaalassa ja toinen ajoi illalla tytön kanssa ratikalla hotelliin ja tuli aamulla aika ajoissa takaisin. Tälläinen on tosiaan kuluttavaa. Onnea oli korvaamaton vertaistuki helsingin päässä ja kotona.


Ollaan nyt yritetty muutama päivä selvitä katetrien kanssa kotosalla. Pikkuhiljaa se alkaa onnistua ja mennä rutiinilla. Neiti lähti extempore yökyläilemään eilen päivällä ja saatiin pidettyä Uun leikit rauhallisena ja makoilutettua vielä kohtalaisen paljon. Tänään tunnen olevani hieman levänneempi kun sain nukkua pitkään ja helpottaahan tuo kun on vain yksi lapsi kotona. Huomenna alkaa taas arki ja meno pitää saada sen mukaiseksi. Blogia päivitellään kun ehditään ja jaksetaan, nyt on oman pääkopan jaksaminen ja Uun hyvinvointi etusijalla tässä menossa.

Mukavaa sunnuntaita kaikille.
-Laura

1 kommentti:

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)