maanantai 5. helmikuuta 2018

Maanantai 5.1.-18

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa juurikin sulle!

Vitsit tämä päivä ei tuntunut yhtään maanantailta, sain vaikka mitä aikaan. Luulen että suuresti siihen vaikutti tuo että Niko jäi kotiin tekemään töitä ja aurinko paistoi koko päivän.  Tämän päivän parhaita juttuja oli ehdottomasti seuraavat...


Ystävä laittoi lounaalla viestiä ja pyysi meitä pulkkamäkeen. Nautittiinkin melkein kaksi tuntia auringon paisteesta ja hyvästä seurasta. Pulkkamäen jälkeen Niko oli kotona tehnyt välipalaksi  laskiaispullia ja kuumaa kaakaota. Toimii!!


Itse tehty pizza ei koskaan ole huono vaihtoehto, varsinkaan silloin kun ei tarvitse sen tekemiseen itse osallistua. Niko jossain mielenhäiriössä otti kummatkin mukaan keittiöön ja taikoi pizzaa. Meidän harmiksi piti syödä koko pizza koska jauhelihasta meni päiväykset tänään. Hitsi voi harmi ;)


Tänään pyöräytettiin vielä kerran tuota olkkarin järjestystä ympäri. Nyt se taitaa olla se pysyvä ja toimiva. Vähän tuotti vaikeuksia tuo pitkä hyllykkö, koska se piti saada kaikki samaan pötköön ettei näyttänyt ihan naurettavalta. Nyt olkkari tuntuu huomattavasti valoisammalta ja isommalta kun esimerkiksi vanhalla järjestyksellä jolloin tuo sohva toimi "tilanjakajana". Toivottavasti tällä pystyn välttämään tuon seinän maalaamisen. 


Pisteenä iin päälle löysin paikalliselta roskalavalta Vallilan unijuna kappa verhon. Olen siitä Urholle haaveillut sitten omaan huoneeseen. Nyt on sekin sitten valmiina jahka Niko sen käy illalla hakemassa. 

Tuo luvattu lasten talvivaate postaus tuleekin sitten tällä viikolla koska viime viikolla kaikki aika meni tuohon sairastamiseen ja siihen että pysyttiin järjissämme kotona.

Toivottavasti tuleva viikko on yhtä bueno kun tämä maanantai, äidillä riittäisi virtaa ja saataisiin nauttia ulkoilusta ja auringosta sisäjuttujen lisäksi. 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)