maanantai 26. helmikuuta 2018

Loma loma loma loma

Jollei jo joku arvannut meillä alkoi tänään loma! Oikeastaan se alkoi jo Sunnuntaina mutta nyt se on tavallaan virallista kun on ensimmäinen päivä lomaviikosta.
Viikonloppuna isi ja äiti otti vähän vapaata ja mummu oli hoitamassa lapsia yhden yön. Pyörähdettiin myös anopin synttärillä. Vauhdikkaasti on alkanut tämä loma ainakin.

Luulin tosissaan että saataisiin lomailla tämä viikko mutta nyt näyttää siltä että koko viikko on täynnä lääkärikäyntejä, labroja ja neuvoloita lukuunottamatta auton huoltoa.

Urho tosiaan sai viime viikolla postia Helsingistä. Maaliskuun puolessa välissä kutsuu siis taas Helsinki ja lastenklinikka kaikkine kontrolleineen. Tämä tapahtumasarja aloitetaan kuitenkin Seinäjoella labrassa ja neuvolassa.

Nyt maanantaina me kuitenkin aloitettiin loma kivoissa merkeissä ja käytiin toteamassa Nellan korvat terveiksi korvaulehduksen jäljiltä. Ilta vietettiin papan luona syöden ja saunoen.


Hiihtolomalla ajattelin kirjoitella valmiiksi postauksia odottelemaan oikeaa ajankohtaa postata ne ulos. Haluisin viedä lapsia luistelemaan ja uuteen hoploppiin. Lisäksi haluaisin nukkua myöhään. Vaihtoehtoisesti meinaan valvoa myöhään ja katsoa sarjat loppuun mitkä on kauan tuolla odottaneet ja huudelleet mun nimeä. 

Onko teillä jo ollut hiihtoloma? Otan myös uusia postausaiheita vastaan. Onko jotain mistä haluaisit lukea blogissa? Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille

Toivoo: Laura

2 kommenttia:

  1. Meillä on nyt hiihtolomaviikko menossa. Juuri oltiin kolme päivää mummulassa ja nyt takaisin kotona. Saa nähdä mitä loppuviikoksi keksitään. :)
    Ihanaa lomaa teille.♥

    VastaaPoista
  2. Olia loma, nyt vasta takaisin "sorvin" ääreen. Mukavaa viikko terhi teille :)

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)