sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Lasten toppavaate (kuva)postaus

Hei!
Seinäjoella on nyt ollut mukavan pitkään oikein kunnon talvi. Meillä on tosissaan ollut lunta ja pakkasta. Alku talvesta kieltämättä mietin ostinko turhaan kunnon toppakamat lapsille kun tuntui että sai jouluun asti pitää rymyvaatteita ja kuriksia kurakelien vuoksi. Vihdoin ollaan onneksi saatu nauttia talvesta oikein kunnolla.

Nyt kurkistetaan mitä meidänn muksut pitää talvella päällänsä. Meillä on useampana vuotena suosittu Molon talvihaalareita. Nella on selästään tosi pitkä ja molon haalarit on siksi Nellalle hyvän mallisia päällä. Urholla menee myös Ticketin haalarit hyvin koska on kuitenkin huomattavasti riskimpi kun Nella.


Nellalle on tämä vuonna ihana tumman violetti haalari koossa 110. Meinasin että tilaan ensin 116 senttisen mutta onneksi päädyin tähän pienempään. Se seuraava koko olisi ollut ihan yli suuri.
Nellalla on päivittäisessä käytössä tuo Samurai shopin setti. Pipo sopii haalariin kun nenä päähän. Lämpimämpänä  on tuo paapalta saatu kissa lakki joka lämmittää sitten ne kovemmat pakkaset villavuorensa ansiosta.


Siistimmässä, kauppa ja juhla käytössä neidillä on cubuksen takki koossa 110/116. Tämä taitaa olla kolman talvi kun tuota takkia käytetään. Mummu osti aikanaan vähän kasvunvaraa. :)

Urholla taas on tänä vuonna tälläistä settiä talvi käytössään. Kaksi haalaria ja yksi takki, kolme pipoa. Takkia käytetään harvoin koska se on vielä oikeasti aika reilu mutta menee juuri siinä siistimmässä käytössä.Ticket to heavenin musta toppahaalari on roskalavalta saatu "huonokuntoisena" tämä oli siis vain vähän saanut karheumaa polviin ja pyllyyn. Mielestäni siis  ok kunnossa oleva ja kelpaa meille vielä päivittäiseen käyttöön.


Molon rainbow haalari löytyy meiltä kahdesta koosta, toinen on tuo Urhon omassa käytössä oleva 98 ja sitten nuilla on yhdessä käytössä "varalla" 104 joka on Urholle reilu ja Nellalle justi. Mutta menee kummallekkin tiukan paikan tullen.

Urholla on pipoina niin ikään samurai shopilta ostettu pipo ja tietysti jokaisen pandapojan unelma panda lakki!

Noista Samurai shopin pipoista on tulossa tässä jossain vaiheessa ihan oma postaus koska mä oon ihan rakastunut niihin! 


Ja tältä meidän vaatteet näyttää sitten käytännössä...

Kivaa sunnuntaita kaikille! Me ollaan vielä hetken kaksin ennenkun suunnataan anoppilaan ja keskiselle säästämään..

-Laura

4 kommenttia:

 1. Tämä talvi onkin kestänyt pitkään. On ollut hyviä mäenlaskukelejä useampi viikko meilläkin. Moloa ei meillä ole ollutkaan, mutta ticketistä kysyisin, että tuntuuko kyseisen merkin ranteet sinusta tiukoilta? Meillä on ähinää ja puhinaa, että saadaan käsi niistä läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna kommentista :)
   Mun mielestä molossa on tiukemmat nuo hihat kun ticketissä. Toki kyllä niitäkin oikein paksuilla hanskoilla saa tukkia käteen. Pysyypä lumet poissa ;)

   Poista
 2. Ihana kyllä, kun on pitkästä aikaa ollut kunnon talvi. :)
  Kivoja vaatteita teidän lapsilla. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Toivottavasti tätä jatkuisi vielä maaliskuun loppuun saakka. Olisi ihana nauttia kunnon talvesta.
   Kiitos, noi rainbowt on kyllä melkoinen piristysruiske kun ollaan pihalla. Erottaa omansa ;)
   Kiitos samoin, ihanaa viikkoa <3

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)