keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Blogisisarten ystävänpäivä tempaus

Heippa ja moikka! 

Oikein ihanaa ystävänpäivää! Meillä kotona ei kamalasti hypetetä ystävän päivää koska Niko on vähiten romanttinen ihminen mitä tiedän. Käytiin viikonloppuna kaksin syömässä ja se siitä. Tehtiin jotain kahdestaan ja oltiin söpöjä... Nella tosin odotti ystävänpäivää kun kuuta nousevaa, siihen laskettiin päiviä ja toivottiin että kerhokuvat tulisi ajoissa postissa että ne ehdittäisiin viemään kummeille ja mummuille. Paras ystävänpäivä lahja on ollut 5 vuotta sitten, positiivinen raskaustesti ja muistan yhä ne fiilikset. Sen parempaa lahjaa en olisi voinut ikinä saada.

Me tehtiin meidän ihanien blogisisarten kanssa kaksi ystävänpäivä tempausta tuossa edellisellä viikolla. Ensimmäisessä oli ajatuksena ilahduttaa toista postitse tavalla tai toisella. Toisessa tempauksessa lähetettiin nimetön kortti joita sitten arvuutellaan ryhmässä kuka oli lähettänyt kenellekkin. Ihania ja lämmittäviä ideoita kumpikin.

Lähetin kolme korttia, yhden nimettömän sekä kaksi nimellä varustettua pienellä yllätyksellä. 
Oma yllätykseni oli suklaalevy. Uskon että jokainen sisar tarvitsee suklaata ystävänpäivänä.


Takaisin siskoilta sain kaksi kuorta, yhden suloisen itse tehdyn kortin nimettömänä. Koin tuon kortin tosi henkilökohtaisena kun se oli tehty itse. Saapumispäivänä oli kirpakka pakkanen ja kortti sopi siihen hehkeen todella hyvin.
PS. Luulen tietäväni keneltä se on postileiman perusteella.
Toisessa kuoressa odotti pieni arjen luksusyllätys. Kaksi kasvonaamiota sekä tarroja jotka sopii mun bujooni enemmän kuin hyvin. Kuoressa olleet tee puu ja bambu naamiot meinaan käyttää tässä pikimmiten, nauttia olostani ja kiireettömyydestä. Iso kiitos vielä lähettäjälle Kivemman blogin Mintulle.

Tempauksessa mukana olevat

Turkooseja unelmia
Taikasaappaat
Milli's littele home
Kivempi blogi
Saippuakuplia olohuoneessa
Pihlajan oksalla
Inspiration
Käsin tehtyä ja kaunista
Äidin kasvatusopas
Lumisiivet
Kiljusen blogi
Optimismia ja energiaa
Itse tehty
Kuiskauksia


Viettäkää ihana ystävänpäivä ystävienne kanssa! Itse aion viedä nuo mahtavat muksut keskustaan pulla-pillimehulle juhlan kunniaksi. 

-Laura5 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää! Mekin tästä lähdetään juuri lasten kanssa rusettiluistelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkään tämä ei ole maailman romanttisin päivä, oikeastaan päivä vain muiden joukossa. Kuitenkin lapsena sitä odotti aina kauhealla innolla ja jännitti keneltä saa kortteja. Tänä vuonna sainkin pitkästä aikaa kortin - kiitos tämän blogisisarien tempauksen ja kyllä se ilahdutti kovin. Ihanaa ystävänpäivää sinulle Laura! :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ollut tosi kiva ja ilahduttava ystävänpäiväjuttu <3 Kiitos Laura sinun kortistasi :)

  VastaaPoista
 4. Nätti kortti kyll tuli :) Tempaus on kyllä ollut tosi mukavaa luettavaa.

  VastaaPoista
 5. Minäkään en varmasti olisi edes muistanut koko ystävänpäivää, ellei Blogisisarilla olisi ollut tälläistä tempausta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)