maanantai 29. tammikuuta 2018

Teemapostaus: Tervetuloa talvi

Moikka!
Tänään jää maanantain positiiviset välistä, saatte lukea Blogisisarten tervetuloa talvi sarjan postauksen mun osaltani.On yksi talvinen liikuntalaji minkä haluaisin lastenikin taitavan. Pidin siitä itse lapsena ja toivon että myös lapset oppii tykkäämään. Tämä laji on luistelu.


Mun isä on opettanut mut ja mun pikkuveljen aikanaan luistelemaan, kaksiteräisillä luistimilla mentiin. Nella sai joululahjaksi toissa jouluna kaksteräiset luistimet muttei edes suostunut jalkaansa laittamaan. Tänä jouluna pukki toi oikeat luistimet ja niillä on nyt muutamasti käyty luistelemassa tuossa viereisellä jäällä. Pysyy se jo hetken pystyssä ilman tukea. Urho taas päästelee noilla kaksteräisillä kuin vanha tekijä, mailan kanssa ja ilman.


Me yritetään viikonloppuisin käydä luistelemassa kun Nikokin on kotona. Mun on yksin tosi vaikea lähteä noiden kanssa arkena luistelemaan koska, en saa pidettyä kahta yhtäaikaa pystyssä. Kumpikin ainakin aluksi tarvitsee vähän tukea pystyssä pysymiseen.

Urholle hain roskalavalta ensi talveksi luistimet, sellaiset harjoittelu malliset. Nuo millä herra nyt luistelee menee vähän hintsusti kiinni ja ei varmastikaan mahdu ensi talvena kengän kanssa. Ensi vuonna siis kokeillaan sitten isojen luistimia.


Eilen tervetuloa talvi postauksen teki Teresa Kahden talon väkeä blogista ja huomenna puikkoihin astuu Tsajut ja gluteenittomat linssi kvinoa letut. Kaikki postaukset löytyvät Kivemmasta blogista sekä Oranssia blogista.

Instagramissa tempaus löytyy #tervetuloatalvi sekä #blogisisaret

Lopuksi vielä takaisinheitto viime vuoteen.. Urho on ehkä kehittynyt luistelijana


Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla blogissa pysytellään talvisissa tunnelmissa. 

-Laura

3 kommenttia:

 1. Ihana luistelija :)
  Toivotaan, että hän pääsee tänä talvena monta kertaa treenaamaan.

  VastaaPoista
 2. Ihania luistelutunnelmia! Me alettiin käydä tänä talvena ekan kerran luistelemassa (tytöt 4 ja 3 v) ja mä olen hämmästynyt, miten nopeasti he ovat oppineet. Luulin, että koko talvi menisi siihen, että yritetään pysyä pystyssä, mutta nyt neljän kerran jälkeen molemmat pääsevät jo eteenpäin ilman tukea. Hämmentävää! On nuo lapset kyllä nopeita oppimaan! (Ja mä olen huojentunut, sillä luistelukerrat kolmistaan kahden madon kanssa olivat tietty vähän haastavia...)

  VastaaPoista
 3. Kaksiteräiset luistimet olivat meilläkin lapsuudessa kova juttu kun opeteltiin luistelemaan! Kyllä se Urhokin siitä vielä oppii! :)

  VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)