keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Kirpparin superlöydöt

Tiedättekö, mulla on ainakin kausia kun tuntuu et kirpparilta löytyy joka pöydästä helmiä ja ihanaa ostettavaa. Vielä oikeassa koossa. Tein Tammikuun alussa ensi Facebookin kirppareilla löytöjä, sitten vielä ison kassillisen Seinäjoen kirppareilta. Oikeasti mun piti vain ostaa housuja Urholle..

lasten vaatteet

Mä oon vieläkin ihan pähkinöinä näistä. Toki iso osa on isoja tai reiluja vielä, tapaan kerätä jo valmiiksi seuraavaa kokoa odottelemaan käytöä. Kesäksi löysin kyl nyt tosi paljon kivoja juttuja.  Esimerkiksi Gugguun toppia kummallekin, lippistä ja housua mitä ei tarvi sit varoa tuossa menossa.

Ticket to heaven takki

Tää Urholle ensi talvelle oleva Ticketin 104 koon takki oli kyl todellinen löytö. 5€ tosi hyvä kuntoinen takki. Kaipailin jo tälle vuodelle Urholle siistimpää takkia ettei aina tarvis kiskoa haalaria mutta jäi ostamatta tälle kautta. Ensi vuonna sitten.

kirppis löydöt

Tuo Miikkarin auto paita löytyy Urholla jo nyt kaapista. Nyt on suosikki paita ostettu myös seuraavassa koossa. Tähän kuuluvat sukat tuli kaupan päälle. Nellalle keltainen Pomp De Luxin neule odottamaan ensi talvea, Urholle neuletakki ihan super edullisesti. Ja sitten huo Gugguut kesäksi!

Kesälakit

Tuo Gugguun lippis maksoi tosissaan vain vitosen samoin tuo Noshin lipallinen pipo. Tuosta piposta oon haaveilut Urholle kauan. Nyt on sekin kotiutettu.

mustavalkoiset vaatteet


pojan housut

Tästä kasasta ainoastaan nuo shortsit jää odottamaan kesää, polvipaikat ja Blaan housut heti käyttöön.

Mitä kaikki tämä sitten maksoi
Gugguun lippis 5€
Gugguun spagetti toppi 5€
Gugguu shortsit 10€
Gugguun tank toppi ja housut 23€ spk
H&M neuletakki 1€
Blaan housut 4€
Noshin pipo 5€
Ticketin takki 5€
Miikkarin leggarit 6€
PDL villaneule 3€
Miikkarin autopaita ja sukat 14€ spk
Papu Polvipaikat sponsoroi Urhon kummitäti

Yhteensä tämä lysti siis maksoi 84€
Ei paha siitä että nyt näillä periaatteessa pitäisi selvitä syksyyn asti ainakin..


Ootko sä tehnyt jotain ihania löytöjä kirpparilta nyt tämän tammikuun aikana?

-Laura

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihania vaatteita,ja kiva kun laitoit hinnat! :) osaa vähän vertailla ja myöskin itse kirppiksellä myydessä hinnoitella :) minäkin tykkään kirppistellä. Itselleni löydän sieltä,samoin kuin lapsille. Minulla on tytöt 12v ja 9v ja heille olen ostanut heidän ollessa pienempiä,paljon kirppikseltä myös. Nykyään enempi mennään h&m linjalla/kappahl/urheiluvaatteet. Mitä nyt kumpikin milloinkin mielii. Varsinkin 12v:lle enää tällä hetkellä vähempi kirppikseltä löytyy. Meillä on myös pieni poika,1,5v ja hänelle taas löytyy vaatetta kirppikseltä/torista. Facebookissa en ole, ne kirppikset jää käyttämättä minulta. Aikanaan käytin paljon huuto.netiä, mutta muutama vuosi sitten se uudistui ja sen myötä käyttäminen jäänyt. Mutta tuo tori.fi on hyvä nettikirppis.

  Meiltä löytyy myös tuo me&I autopaita. Nyt koossa 86/92 ja kokoa isompi odottaa jemmassa :) siinä on musta niin kivat värit. Muutenkin olen aina tykännyt me&i vaatteista, tytöillä oli niitä jo aikanaan (tulivat Suomeen v.2006 tai 2007 muistaakseni :) ) ja naisten vaatteista pidän myös kovasti. Samoin kuin pienten poikien mallistoista :) eli kaikista :D on ollut hauska kun tytöillä on aikoinaan ollut joku tietyn kuosinen vaate ja nyt olen pikkupojalle löytänyt samanlaisen. Ja lemppareita useammassa koossa ;) Semmonen vaaleansininen syksy-paita oli meillä keskimmäisellä joskus ja nuorimmalle löysin sen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mukava kuulla että muutkin tekee löytöjä kirppareilta. Olen kansa pistänyt merkille että isommille löytyy nihkeämmin, johtuneeko siitä että käyttävät vaatteet loppuun tai muuten.. mä kans tykkään niin noista miikkareista, tällä viikolla pääsee taas tutustumaan uuteen mallistoon :)

   Poista
 2. Ootpa tehnyt hyviä löytöjä. Mulla ei meinaa enää aika riittää kirpppareilla kiertelyyn. Joskus mullakin oli kaapissa odottamassa seuraava vaatekoko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, tulee varmaan aika kun mullakaan ei ole enään jemmassa odottamassa uusia vaatteita.. Kiitos, tykkään noista kyllä itsekin :)

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)