keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Blogihaaste; kuusi kuvaa kesästä

Moikka!

Sain blogihaasteen Marialta Nyt heti blogista Tarkoituksena on vilauttaa kuutta kuvaa meidän kesästä ja tuoda sitä kautta vähän valoa tähän ainaiseen mustaan.

Pitemmittä esipuheitta asiaan..
väsynyt matkustaja

Kesän ensimmäiseksi kuvaksi valitsin tuon Urhon kuvan. Oltiin shoppailemassa pelkästään Urhon kanssa. Uhmakiukkuni intersportissa. Lopuksi tuli uni kun ei saanut tahtoaan läpi. Että se onkin ollut pikkuinen joskus


Oi että mä rakastin noita kenkiä! Ne oli viileät ja sopi jokaiseen menoon mitä mulle oli kesällä. Viimeisen matkansa kokivat vauhtiajoilla. Mulla on sellainen taktiikka että yhdet kengät, yksi kesä. Ainakin kun on ostettu halpa lipsutimia. Katsotaan onko noista mun vansseista mihinkään, kestääkö ne pidempään..

lapset ja mönkijä

Yllä olevassa kuvassa ollaan kyläilemässä mun luokkakaverilla. Nähdään nykyisin vähän liian harvoin. Isommat lapset näki paljonkin sillon kun olivat vauvoja. Voitaisiin ehkä ottaa asiaksi tiivistää näkemistä tässä keväällä.


Voihan vauhtiajot, ensimmäinen päivä. Aurinko paistaa. Lapset on hoidossa ja vanhempien vapaa viikonloppu alkaa. Siksi onkin syytä hymyillä.


Oi autonpesu! Urho oppi pesemään autoja viime kesänä. Tai pesemään ja pesemään mutta nautti tuosta ainakin suunnattomasti kun sai olla isin apuna. 


Nää kummienon vierailut on aina Nellan päivän huippuhetkiä. Toivottavasti nähtäisiin ensi vuonna ainakin yhtä paljon kun tänä vuonna nähtiin. On nuo vain keskenään niin ihania! 

En varsinaisesti haasta ketään mukaan mutta tästä voi ottaa kivan haasteen itselleen jos haluaa tehdä aikamatkan kesään. 

-Laura

2 kommenttia:

  1. Olipa kesäinen, aurinkoinen ja niin iloinen kuva sinusta:) Ensi kesän seikkailuja odotellessa.

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)