torstai 4. tammikuuta 2018

Bloggaajan koti

Moikka!
Blogeista, instasta ja facesta saa aina katsella bloggaajien ihania ja siistejä koteja. Niistä saa ihanasti inspiraatiota omaan kotiin ja näissä kuvissa silmä lepää. Kuinka ihana lapsiperheen kaunis ja harmoninen koti onkaan.

Haluan tuoda toisenkin näkökannan siihen miltä kotona näyttää, varsinkin lapsiperheissä. Myönnän jos otan kuvia kotoa niin ainakin vähän yritän raivata ja laittaa tavaroita paikoilleen, ainakin siitä kohtaa. Mutta koska kirjoitan blogiani ilman mitään filtteriä haluan havainnollistaa teille miltä meillä näyttää ainakin 70% ajasta kun me ollaan kotona. Hyvät naiset ja herrat olkaa hyvä, miedän koti juuri sellaisena kun se nyt on.


Myönnän nyt näyttää vielä paljon pahemmalta, innostuin jossain joka keväisessä pesänrakennus huurussa vaihtamaan järjestystä myös niissä huoneissa missä en ehtinyt välipäivinä sitä tehdä.

Mukavaa viikonloppua ja loistavaa tätä vuotta. Uskallan toivoa että tästä vuodesta tulee ihan matava, kaikilla osa-alueilla. Pidetään liput korkealla. 

-Laura

4 kommenttia:

 1. Hih, ihana. Meilläkin näyttää usein tältä vaikka siivoankin usein. Tuntuu aika turhalta, kun on saanut kaiken valmiiksi saisi aloittaa jo alusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä! Saat keittiön valmiiksi niin kyllä on ehditty vetää kaikki olkkarissa ja omassa huoneessa. :D Onneksi ne jossain vaiheessa ehkä oppii siivoamaan jälkensä

   Poista
 2. Ihmiset talon sisällä tekevät kodin, eikä se kaunis sisustus, vai mikä se sanonta nyt oli (muisti pätkii) Ihanan kodikasta teillä :) Jokaisessa kodissa on hyvä olla se lipaston päällinen mihin kerätään kaikki tavarat odottamaan paikoillleen laittamista. Meillä lapsetkin tietävät että hukkaan mennyttä tavaraa kannattaa etsiä mikron takaa. Sinne äiti aina laittaa keittiön lattialta löytyvät lelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, täällä tuntuu kodikkaalta! Heh! Meillä vaihtui tuo tavaran kesuuaseman paikka viime viikolla, nyt se on vähän pienempi.. Jos siihen kertyisi vähemmän tavaroita

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)