keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulun parhaat palat kuvina

Moikka!
Meillä on akut nyt ladattu jouluan aikana ja jouluna me nähtiin sukulaisia riittävästi, avattiin ihania pukin tuomia paketteja ja vietettiin ihan vain perheaikaa nelsitään. Lisäksi me vähän kaavailtiin ensi vuoden isoja suunnitelmia mutta mitään lopullista ei olla vielä lyöty lukkoon. Nyt teille on luvassa parhaat palat meidän joulusta tai siltä ajalta kun isi oli kotona.  Nythän tuo on taas lähetenyt reissun päälle ja me jäänyt kotiin pitämään taloa pystyssä.

 Aatonaattona meillä oli vielä täysi sirkus käynnissä, piti käydä kaupassa ja heittää yksi tontun apuri keikka. Lapset jaksoi uskomattoman hienosti istua autossa melkein koko päivän. Prismassa oli odotettua pienempi ryysis kun mihin olin varautunut.

Jouluaatto vietettiin perinteisesti kotona, aamulla avattiin tonttupaketit ja kuunneltiin joulurauhan julistus Turusta. Joulupukki kävi vieraisilla ja toi kiitettävät määrät lahjoja. Joudutaan kuitenkin varmaan miettiä ensi jouluksi tuo pukki homma uusiksi  kun Nella ei vieläkään ole ihan fine asian kanssa. Ilta venyi tosi pitkäksi ja lapset nukahti jännittävän päivän jälkeen vasta lähempänä 12 yöllä.. 


Joulupäivänä nautittiin anopin ja appiukon seurasta ja syötiin toinen kanttaus jouluruokaa. Avattiin myös niitä reestä tippuneita lahjoja ja leikittiin pitkät hetket uusilla leluilla. Lapset pääsi joulusaunaan  ja saivat uudet puhtaat yökkärit päälle.

Isin viimeisenä lomapäivänä olikin hellä tiputus arkeen, Ulkoiltiin urakalla, käytiin hiihtämässä ja mäessä laskemassa. Haettiin tottakai myös täydennystä kaappiin sekä käytiin vielä koko porukka saunassa testaamassa uusia saippuakupla pyssyjä.
Seinäjoella on satanut mukavasti lunta myös viime yönä. Taitaa mennä ulkoillessa tämäkin päivä. 
Jäikö sulle joku asia mietityttämään mitä olisit halunnut tietää meidän joulusta? Haluaisitko lukea jostain tarkemmin?

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)