perjantai 17. marraskuuta 2017

#annalapsesipukeasinut

Tänään 17.11 on taas Anna lapsesi pukea sinut päivä. Me osallistuttiin tähän jo viime vuonna, silloinkin Nella sai kunnian valita mitä äiti pukee päällensä.

Lapsi valitseeOkei, täytyy myöntää.. Olin melko varma mitä Nella valitsee mulle kaapista. Arvasin että valitsee tuon punaisen paidan. Etsi kauan valkoisia lettileggareita, mutta ne sattui olemaan pesussa joten valitsi sitten nämä mustat. Tuo liivi taasen tuli vähän puun takaa, että otti sen osaksi asua. Tällä siis mennään tänään. Onneksi tällä kehtaa lähteä myös ihmisten ilmoille ja hakemaan isiä töistä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

-Laura

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo asu! :D Tyttärelläsi on selvästi tyylitajua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! pitää varmaan alkaa neidille hankkia enemmän mustaa vaatekaappiin kun jos omat vaatteensa valitsee hän näyttää supervärikkäältä kermaleivokselta :D

   Poista
 2. Saa nähdä osallistutaanko mekin tähän ensi vuonna! 😄

  VastaaPoista
 3. Hienon valinnan Nella teki. :)
  Täällä nelivuotias innoissaan tonki mun vaatekaapilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh :) Olikohan tästä äidit vai neidit enemmän mielissään. Nella kans intopiukkana oli jo sukkia valitemassa mut sit muisti et ne on äidillä jo jalassa :D

   Poista
 4. Ihan mahtava tempaus kyllä :) Mut tyylikkäät vaatteet Nella kuitenkin valitsi, kyllä niillä lapsilla jotain silmää kuitenkin on vaikka joskus muuta voisi luulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika huippu! Saavatpa edes kerran valita mitä äiti pukee päällensä!

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)