torstai 14. syyskuuta 2017

Lasten ruuat top 3

Moikka!

Meidän blogiryhmässä blogisisarissa kiersi joku aika sitten mahdollisuus tehdä bloggaajakaveripostaus sillä tavalla että valitaan parit ja valitaan sitten toisilleen aiheet.
Minä sain parikseni Kuiskauksia blogia pitävän Niinan. Niina heitti minulle aiheen meidän lasten lemppariruuat top 3. 

Lapsilla tuo ihan ykkönen ruoka vaihtelee vähän vuodenajan mukaan, keväällä ehdoton lemppari oli eines pinaattilätyt ja hillo sekä rae juusto. Nyt kesällä muksut on syöneet paljon grillattua makkaraa, jopa niin paljon että kumpikin on syönyt siitä itsensä irti. 

Päätin tehdä TOP3 niin että nämä ruuat ovat olleet kautta aikain ne ruuat millä lapset saadaan syömään edes jotain jopa kuumeessa.

Ehdoton ykkönen on kanakeitto koskenlaskijalla. 


Linkki tähän lasten kestosuosikkiin löytyy tästä

Hyvänä kakkosena tulee isän tekemä lasagne.Tästä on vaikea sanoa kuinka iskä tämän aina taikoo, mutta sen verran olen päässyt kyyläämään sivusta että juutsoa siihen tulee paljon. Tosi paljon..
Kolmas lasten suosikki on Hesen ruoka.

Tarviiko tätä edes selittää...? Lapsille laskee aina nuggetit ja paprikamajoneesi. Poikkeuksena toki silloin kun oltiin reissussa niin jopa tämä alkoi tökkiä.


Millaisia on teidän lasten lemppari ruuat? Jos saisin vaikka vinkkejä meidän kyllänsä suppeaan ruokien valikoimaan. 

-Laura

1 kommentti:

  1. Tuo kanakeitto kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Olipa kiva postaus lukea, hyvä aihe. Jos on "jo kolme" lasta niin perheen yhteisen herkkuruoan löytäminen on hieman vaikeaa. Mutta paistetut sienet meidän omasta pihasta ovat juuri nyt niin harvinaista herkkua, että kaikille ei edes riitä.

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)