maanantai 14. elokuuta 2017

Tapahtui kerran maanantaina

Ihanaa alkanutta viikkoa! Meillä oli tänään raskas mutta oikeastaan ihan jees maanantai. Lapset ei oo vieläkään toipunut siitä että isi on mennyt töihin ja meno on sen mukaista. Kaikkia asioita testataan oikein urakalla. Aamu alkoi rauhallisesti ja hitaasti seiskan aikaan Urhon kanssa kun makoiltiin sohvalla hyvät tovit ennen kun sisko heräili.


En tainnut saada ensimmäistä pannullista kahvia juotua ennen kun lasten täti soitti ja kyseli sopisiko tulla perinteiselle maanantai vierailulle. Se vain passasi! Täti ja lapset piirtelivät, suunniteltiin tulevia panda bailuja, pompittiin trampalla ja käytiin pienellä kävelyllä.
Vitsit toi täti on vaan niin loistava.Päivän ehdoton paras juttu oli se kun isi vihdoin ja viimein kymmenen tunnin työpäivän jälkeen saapui kotiin. Sovittiin että ruuan jälkeen käytäisiin kävellen kaupasta hakemassa jäätelöä. Lapsia ei tarvinnut houkutella kahdesti lähtemään vielä illasta ulkoilemaan. Iltapalaksi siis meni tänään jätskiä, ehkä huomenna vähän terveellisemmin :DHuomenna vasta loistava päivä onkin. Seurakunnan kerhot alkaa pitkän, pitkän odotuksen jälkeen ja saadaan taas joku tolkku tähänkin arkeen!

Muistakaahan että blogia voi seurata myös Facebookissa
Meidän tekemisiä pääsee luuraamaan myös Instagramin puolella.

Viettäkää hyvä viikko! 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)