torstai 10. elokuuta 2017

scandic Julia ja Turku - toinen etappi

Meidän kesäloma reissun toinen etappi oli Turussa sijaitseva Scandic Julia hotelli. Scandic hotelli ketju on meille jo ennestään tuttu ja turvallinen valinta koska Urhon Helsingin tutkimusten ajan ollaan oltu aina Scandic hotellissa yötä. Hotellien huoneet ovat mielestäni tasokkaita, siistejä sekä avaria. Palvelu hotelliketjussa on ollut ensiluokkaista eikä moitittavaa löyty tälläkään kertaa.
Oltiin etukäteen varattu muumipaketti, johon kuului huoneen lisäksi 2 päivän sisänpääsylippu muumimaahan. Meidän hotellihuone oli aivan luksusta kahden pienen lapsen kanssa. Isot ja valoisat tilat, kaksi leveää sänkyä ja tilava kylpyhuone. Ikkunasta avautui näkymä Aurajoelle, jossa pääsi näppärästi käymään kävelemässä iltasella.


Nella halusi että kummienolle laitetaan kuva missä ihmetellään Aurajoessa olevaa taidetta. Joessa oli siis erilaisia ankkoja sekä hiekkalaatikko kellumassa eli uimassa niinkun laspet sen ilmaisivat.

Mukavasti löytyi tuota katutaidetta läheltä. Tälläinen ilmainen/puoli-ilmainen on ihan loistavaa tekemistä tällä budjetilla. Lisäksi löydettiin ihmisiä puhaltamassa valtavia saippuakuplia. Aikamme niitä katseltiin ja käytiin Nellan kanssa viemässä palkaksi muutamia kolikkoja koska kuplat ilahduttivat niin paljon.Nikon ehdoton paikka jonne halusi lapset viedä oli Turun tuomiokirkko. Ihanaksi yllätykseksi tämä sijaitsi aivan lähellä meidän hotellia ja päästiin pihassa pyörähtämässä kävellen.

Lapset nukahtivat tällä kertaa ajoissa kumpikin omaan sänkyyn ja meille vanhemmille jäi mahdollisuus saunoa kaikessa rauhassa sekä nauttia sitä kauan kaivattua omaa-aikaa. Hotelliaamisen jälkeen suunnattiin jälleen eteenpäin reissussa.Muutamia postauksia tulossa vielä meidän reissussa. Pysykää siis kuulolla.
Loman ensimmäinen etappi Ikaalisten kylpylä luetavissa tästä.

-Laura

2 kommenttia:

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)