maanantai 21. elokuuta 2017

Me&i syksyn uusi mallisto ja avoimet ovet

Moikka!
Käytiin Nellan kanssa tuossa viikolla tutustumassa Miikkarin uuteen mallistoon Heidin luona. Uusi miikkarin mallisto siis julkaistiin keskiviikkona 16.8 ja voi mitä herkkuja siellä taas oli. Heidi on ollut me & i myyjänä nyt reilut kymmenen vuotta eikä loppua näy. Minä itse olen ollut nyt kaksilla Heidin kutsuilla joista toiset olivat mun omani. Varasinpa muuten nyt syksylle uudet kutsut.

Oli muuten ensimmäinen kerta kun käyn avoimilla ovilla ylipäänsä missään. Hedin kutsuille oli ihanan helppo mennä, vaikkakaan en tuntenut sieltä ketään muutakun Heidin. Tunnelma oli rento ja vaatteita sai hypistellä rauhassa kahvin lomassa. Ihana juttu oli se että Heidin muksut oli kotona ja meidän neiti sai uuden leikkikaverin. Pitää taas treffailla jossain välissä.
Millaisia herkkuja mallistossa sitten oli? Nellan suosikki oli äkkiä tosi selvä ja saan varmaan tehdä työtä että saisin oman pääni läpi ja neidillä olisi jotain muutakin kun pinkkiä päällä.
Nellan suosikki oli siis (vasemmalla) lovecat tunic. Oma suosikkini tyttöjen mekoista taas tuo Roses Dress

Poikien vaatteista tai lähinnä paidoista oli vaikeampi valita suosikkia. Nämä kolme olivat kuitenkin kärjessä. Oma suosikki on ehkä tuo vasemmaisin paita (under water) mutta koska Urho tykkää mopoista ja koneista niin kovasti niin siitä syystä äidin silmää miellyttää myös nuo (motor cycles ja vehicles).

Naisten vaatteista yllättäen tummat vetää mua puoleensa. Tuo harmaa mekko (dots everyday dress) sopisi tämän hetken tilanteeseen enemmän kun hyvin. Myös tuo poncho sekä musta (turtle neck top) olisivat ostoslistalla. Harmi kun tällä hetkellä kaappi on ihan täynnä vaatteita. Eikä tarvetta oikein ole. Ehkä joskus :)Tälläiset oli mun suosikit tästä malllistosta. Jään odottamaan niitä omia kutsuja, jos siihen mennessä saisin päätettyä mitkä vaatteet lapsille tilaan, pitää tarkistaa myös mitä kaikkia tuolta kaapin uumenista jo löytyy. 

Nyt kaikki varaamaan Heidiltä kutsut. Heidin yhteystiedot saa multa sähköpostitse. ;)

Kivaa viikkoa kaikille :)
-Laura


2 kommenttia:

  1. Oma suosikkini mallistosta oli tuo pitkä vaaleanharmaa neuletakki, jonka itselleni tilasinkin ja joka syysasupostauksessakin näkyy :) Lastenvaatteille en tällä kertaa syttynyt jotenkin yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpäs käydä kurkkaamassa tuo postaus :) Mua harmittaa että Nellan kans sytyttiin eri vaatteilel tällä kertaa. Omat kutsut on tuossa kuun lopussa jää nähtäväksi mitä tilataan vai tilataanko mitään.

      Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)