keskiviikko 30. elokuuta 2017

Elämän ABC

Meillä eletään kotona tällä hetkellä tosi raskasta aikaa monestakin syystä. Osaa tullaan avaamaan blogin puolella myöhemmin osa selvitellään itsekseen. Edellä mainituista syistä esimerkiksi maanantaina ei tullut positiivisiä ja panda synttärit sekä parit muut tuolla odottaa itseään ja omaa aikaansa. Kaikki on kyllä tulossa, mutta nyt on syytä välillä panostaa itseensä ja omaan jaksamiseen.

Tämä postaus on myös odotuttanut itseään luonnoksissa hyvän aikaa. Nyt on sen vuoro tulla julkaistuksi. Haluan ylpeänä esitellä. Elämäni aakkosin

A -Aamukahvi. Se pakollinen. Ilman ei voi olla. Kahvi on saatava heti ensimmäisenä käteen tai päivä ei lähde käyntiin kuinkaan.
B -Bloggaaminen, tapa purkaa omia ajatuksia ja tallettaa muistoja. Juttu joka on vain minun oma juttuni meidän perheessä.
C -Criminal Minds. Tällä isä ja äiti nollaavat iltaisin päätään lasten mentyä nukkumaan. Kun koko päivän ajattelee montaa asiaa yhtä aikaa ja suunnittelee kokoajan vähän tulevaa on ihana heittäytyä illalla sohvalle ja keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan. Itse ainakin tipun tosi helposti kärryltä jollen kokoajan intensiivisesti seuraa ohjelmaa.
D - Duplot. Niillä meillä jaksaa leikkiä niin isot kuin pienetkin rakentajat. Onneksi
E - Eija mummu. Ihminen joka on pelastanut minut monilta ja taas monilta asioilta. Elämäni järjen ääni. Äitini keneltä lähes aina kysyn jos jotkut asiat mietityttää.


F - Family (perhe) se kaikista rakkain. Se kaikki mitä mulla loppuviimein jää jäljelle kun kaikki materia poistetaan. Omassa perheessä siinä vain on sitä jotain, kenenkään ei tarvitse olla muuta kuin oma itsensä - sellaisena kun on.
G - Gefilus tipat. Nämä kuuluvat lasten joka aamuiseen vitamiini kavalkaadiin
H -haaveet, ne kaikki ihanat unelmat ja tulevaisuuden suunnitelmat. Oikeastaan unelmion nuorempana vain siitä että minulla olisi kaksi lasta, mies, farmariauto sekä omakotitalo. Tältä osin unelmat on ihan viittä vaille täytetty. Nykyisin ne on vaihtuneet vähän isompiin unelmiin.
I - Isi, isä, iskä. lasteni isä. Rakas aviomieheni. 
J -Joulu, lapset tekivät joulusta taianomaisen lapsuuden joulun.
K -Kalenteri. Kuulen siitä usein että käytän paperikalenteria. Mut on koulussa opetettu käyttämään vain ja ainoastaan paperista mallia. Jollen kirjoita jotain ylös se takuuvarmasti unohtuu. 
L - Lastenklinikka, sairaalamaailma. Lastenklinikka ja siellä käyminen on suuri osa meidän elämän. Ei voi muutakun peukkuja nostaa millaista toimintaa siellä on!


M - Mummu, lasten mummu on meidän elämässä paljon läsnä. Mummu käy meillä usein iltaisin kääntymässä kun Niko on reissussa. Mummu pelastaa meidän arki-illat.
N - Nella, rakas esikoiseni. Ainoa tyttäreni. Ihana oma söpöliini arkajalka. Kiitos että teit minusta äidin! 
O -omakotitalo. Haave, suuri sellainen.. Joskus vielä kun pääsen töihin asti niin sitten rakennetaan meidän perheelle ihana omakotitalo. Meidän näköinen ja oloinen. 
P - parisuhde
Q -Quutamo. Meillä lapset varsinkin Nella rakastaa etsiä kuuta ulkona. 
R -Rakkoekstrofia, Urhon sairaus tulee aina olemaan osana elämää.
S - Seinäjoki. Kotikaupunki! 
T -turvallisuuden tunne.
U- Urho, kultainen hulivili. Meidän ikiliikkuja jonka kanssa ei ikinä tule tylsiä hetkiä.


V - vihkot ja listat. Monen monta ja muutama lisää. Teen paljon todo listoja meidän arjessa. Eri viikonpäiville, viikonlopun siivous lista, yleinen todo, mitä pakata mukaan.. Näitä riittää. Kun ne toimii hyvin niitä käytetään paljon.
W - www Meillä lähes kaikki tieto haetaan internetistä, lasten sairastelun oireista uusiin ruoka resepteihin..
X - Xsylitol. Meillä lapset syö päivittäin joko purkkaa tai hakkarapastille aina ruuan jälkeen. Xsylitolin saanti varmistetaan hampaiden pesulla iltaisin. 
Y - Yöt. Meillä vielä vaiheessa. Välillä mennään kokonaisia öitä montakin putkella. Toisinaan valvotaan ja kukutaan kaikki yöt. 
Z - zzz se vähäinen uni, univelka.. Ehkä sitten joskus nukutaan. 
Å - Oikeasti ?! 
Ä -Äitiys. Paras tapahtuma elämässäni. Asia jota en vaihtaisi koskaan pois. Olen niin onnellinen että saan olla äiti noille kahdelle murupullalle! 
Ö - ÖTÖKÄT!! yök. Nellan kanssa kammotaan kummatkin kaikkia ötökköjä.

Nauttikaa loppuviikosta! Niin minäkin yritän tehdä.
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)