maanantai 17. heinäkuuta 2017

Toinen lomaviikko starttaa plussilla ja kuulumisilla

Hei vaan sinä ihana maanantai!

Meillä starttaa toinen loma viikko positiivisesti vesisateessa. Ensimmäinen lomaviikko on tosiaan taputeltu ja vielä tämä vikko on tarkoitus olla kotosalla ja sitten suunnata loma reissuun. Lasten kämpän remontti on lähes valmis muutamia juttuja uupuu, hyllyt ja taulut pitäisi naputella seinälle ja muuta pientä. Tänään Urho nukkui pitkästä aikaa yön ilman maitoa ja kaikki oli suht levänneitä. Pelkästään se että sai nukutuksi on positiivista. On siis aika maanantain positiivisten listauksen.

 Ensinnäkin oon ihan hemmetin kiitollinen että tuo napero on kunnossa! Vauhti hirmu otti ja vähän hörppäsi eilen vettä uima reissulla. En oo hetkeen säikähtänyt niin paljon kun eilen. Enkelit oli mukana!

Kahvittelin tänään pitkäaikaisen ystävän kanssa jonka näkemisestä oli kulunut liian liian kauan aikaa. Toivottavasti ehditään nähdä vielä tässä kesän aikana. Tämä piristi mieltä kummasti kun sai jauhaa asioita niinkun aina ennenkin.

Olen kiitollinen siitä että sain pitää Urhoa hetken vauvana kun otti tavoistaan poiketen päikkärit sohvalla ja äidin sylissä.

 Käytiin pitkästä pitkästä aikaa papan luon kylässä illan suussa.

Kun illalla palattiin papan luota ovella odotti yllätys. Lainasin kanamunia naapurille tuossa joku aika sitten ja sain ne nyt takaisin. Tää hymyilytti :) Vihdoin ne on täällä. Super sankarin supermies pyyhkeet. Nämä lähtee mumman luokse niin on lapsilla on sielläkin sitten ihan omat pyyhkeet.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Muistakaa olla varovaisia lasten kanssa veden äärellä. 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)