keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Tivoli päivä

Heei!

Käytiin tuossa joku aika sitten Miljoona Tivolissa lasten kanssa. Meno oli huomattavasti hurjempaa kun esimerkiksi viime vuonna kun Nella ei halunnut mihinkään laitteeseen saati halunnut särkänniemen ranneketta käteensä.

Sateisen juhannuksen ja ilmaisen miljoona tivolin ansiosta saatiin lapsille miellyttävää tekemistä. Nelisen tuntia kierreltiin tivolissa ja taidettiin kaikki lapsille sopivat laitteet käydä läpi.
Käytiin lasten kanssa muutamat laitteet yhdessä ja osaan uskaltautuivat jopa ihan kaksistaan. Nella kyllä yllätti äidin ihan tosissaan kun halusi keinukaruselliin, olin tosi skeptinen että lähdetään jonosta pois keskenkaiken tai viimeistään kun laite lähtee päälle niin itku tulee. Luulin ihan väärin! Neiti nautti suunnattomasti, naureskeli ja hymyili koko matkan ajan. Isille ei uskallettu heiluttaa kun äiti oli kuitenkin käskenyt pitää kiinni.
Tämä oli taas näitä ilmaisia juttuja mistä kannattaa napata koppi. Miljoona tivoliin pääsevät kaikki alle 13 vuotiaat ilmaiseksi. Ihan loistava juttu! 

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)