perjantai 21. heinäkuuta 2017

Lomafiilis -paras fiilis

Helou!
Meidän kesäloma lähentelee puoltaväliä ja tuntuukin siltä että ollaan kunnolla lomalla. Lapsilla on rytmit sekaisin, päivässä yritetään ehtiä syömään edes yksi lämmin ateria. Päivällinen ja iltapala on usein yhdistetty. Ei vaan jaksa stressata, me ollaan niin lomalla!


Parin viikon aikana on ehtinyt tapahtua melkoisen paljon, lapset on käyneet uimassa järvessä. Ollaan remontoitu lastenhuone sekä yritetty edistää etupihan ilmettä. Ollaan grillattu päivittäin ja syöty urakalla jäätelöä. Isi ja äiti on ehtineet vaihtaa vapaalle ja lapset sai nauttia mummun seurasta viime viikonloppuna.
Ensi viikolle on varattuna ohjelmaakin, hotelleja varailtu eteläsuomesta ja tarkoitus on suunnata ainakin muumimaahan lasten kanssa. Päivät näyttää mitä muuta ehditään tehdä. Alku viikosta on tarkoitus treffata Urhon kummitätiä ja mahdollisesti maakunta matkailla vähäsen.

Tänä vuonna meidän kesäloma tai sen puolista huipentuu vauhtiajoihin. Lapset menee useammaksi yöksi mummalaan alavudelle ja me vanhemmat suunnataan Seinäjoen keskustaan vauhtiajoille. Hiphurraa!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)