maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kun täti käy kylässä

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille.

Meidän viikko alkoi harvinaisen mukavasti kun lasten täti soitti aamusella että onko aamukahvia vielä jäljellä ja kyseli voiko tulla kylään. Meillä ei juuri koskaan sanota vieraille ettei voi tulla, tälläkin kertaa kerrottiin tädille että kahvia on vielä ja jos se loppuu keitetään uutta. Täti lupasi tulla.

käly

Noin varttia, muutamaa riemunkiljahdusta ja halia myöhemmin täti istui meidän pöydän äärellä ja suunnitteli mun kanssa Urhon kaksi vuotis synttäriä. Kuten aikaisempinakin vuosina, täti leipoo kakut lasten juhliin. Tällä tavalla me säästytään kaikki tuskailulta. Minä säästyn kermakakun leipomiselta ja tädin ei tarvitse kiertää leluosastoja tuskaillen mitä ostaisi lapsille. Varsinainen winwin kaikille.

maanantai

Täti ehti auttaa myös hieman ruuanlaitossa, leikkiä ja piirtää lasten kanssa sekä ehdittiin hyvin vaihtaa kuulumisia ja tulevia suunnitelmia. Onnea on tälläinen täti!

Me vietetään tällä viikolla viimeistä kesälomaviikkoa. Kesäloma huipentuu lasten yökyläilyyn mummalassa ja meidän vanhempien vapaaseen viikonloppuun Seinäjoen vauhtiajoilla. Ihana viikko siis tulossa!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)