perjantai 7. heinäkuuta 2017

Elämäni naiselle

Rakas äiti,

Kiitos että olet niin suurena osana meidän elämää. Kiitos kun saadaan käydä sinun luonasi ja vietät lapsen lapsiesi kanssa aikaa. Ihanaa on kun tulet meillä arki-iltaisin silloin kun Nikon on reissussa. Saan hetken hengähtää ja ajatella omia asioitani vaikka usein teenkin kamalalla vauhdilla kotitöitä tai käyn kaupassa. Tälläiset pienet hetket merkitsevät todella paljon muuten hektisen arjen keskellä.

Kiitos äiti kun saan soitella sinulle mieltä askarruttavista asioita ja myös niistä joutavista jutuista. Vastaat keskellä yötä puhelimeen ja annat vinkkejä kun oma pääni on liian väsynyt oivaltamaan ja tekemään päätöksiä asioista. Hoidat puolestani lääkäreille soitteluja ja aikataulu takkuja kun oma ymmärrys ei enää pysy kasassa.


En pidä itsestäänselvyytenä sitä että käyt miellä. Se on suuri etuoikeus. Ei kaikilla lapsilla varmasti ole mahdollista nähdä mummuaan lähes päivittäin ja pitää heitä yhdestä tärkeimpänä ihmistä elämässä. Kaikilla meillä on myös oma elämä elettävänä työt ja sellaiset mutta ehkä tämä käy henkireikänä myös sinulle arjen keskellä.

On myös ihana suunnaltasi kuulla että tunne on molemminpuoleinen, kun raskaan työpäivän jälkeen saa piristystä siitä että tulee katsomaan pikkuisia ja touhuamaan heidän kanssaan.

Olet huippu äiti ja mummu, rakastan sinua!

-Laura

2 kommenttia:

positiivisiä tai negatiivisiä ajatuksia? Jätähän kommenttia