perjantai 7. heinäkuuta 2017

Elämäni naiselle

Rakas äiti,

Kiitos että olet niin suurena osana meidän elämää. Kiitos kun saadaan käydä sinun luonasi ja vietät lapsen lapsiesi kanssa aikaa. Ihanaa on kun tulet meillä arki-iltaisin silloin kun Nikon on reissussa. Saan hetken hengähtää ja ajatella omia asioitani vaikka usein teenkin kamalalla vauhdilla kotitöitä tai käyn kaupassa. Tälläiset pienet hetket merkitsevät todella paljon muuten hektisen arjen keskellä.

Kiitos äiti kun saan soitella sinulle mieltä askarruttavista asioita ja myös niistä joutavista jutuista. Vastaat keskellä yötä puhelimeen ja annat vinkkejä kun oma pääni on liian väsynyt oivaltamaan ja tekemään päätöksiä asioista. Hoidat puolestani lääkäreille soitteluja ja aikataulu takkuja kun oma ymmärrys ei enää pysy kasassa.


En pidä itsestäänselvyytenä sitä että käyt miellä. Se on suuri etuoikeus. Ei kaikilla lapsilla varmasti ole mahdollista nähdä mummuaan lähes päivittäin ja pitää heitä yhdestä tärkeimpänä ihmistä elämässä. Kaikilla meillä on myös oma elämä elettävänä työt ja sellaiset mutta ehkä tämä käy henkireikänä myös sinulle arjen keskellä.

On myös ihana suunnaltasi kuulla että tunne on molemminpuoleinen, kun raskaan työpäivän jälkeen saa piristystä siitä että tulee katsomaan pikkuisia ja touhuamaan heidän kanssaan.

Olet huippu äiti ja mummu, rakastan sinua!

-Laura

10 kommenttia:

 1. ihanasti arvostat äitiäsi, kauniisti kirjoitettu <3

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kirjoitettu ja ihanaa, että arvostat. Omat vanhempani asuvat satojen kilometrien päässä ja lastenhoitoapu sun muuta ei kauheasti ole. Miehen äiti onneksi asuu lähellä, mut hänelläkin on omat menonsa ja oma äiti on aina kummiskin eri. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Mietin tosiaan kauan mikä olisi tarpeeksi arvokas tapa kiittää äitiä ja julkinen kiitos oli mielestäni paras. Oma äiti on aina oma 😍

   Poista
 3. Ihanasti kirjoitettu, varmasti äitisi liikuttui tätä lukiessaan. <3

  VastaaPoista
 4. Ihana! Äidit on maailman ihanimpia asioita! Heidän rakkaus on niin kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ totta, äidin rakkaus on jotain mitä ei voi ymmärtää 😍

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)