lauantai 10. kesäkuuta 2017

Rentouttava lauantai -kuvapostaus

Kun lauantai aamuna koko perhe vaikuttaa kireältä ja aamukahviakaan ei saa juoda rauhassa. Vanhemmat vain tiuskivat toisilleen ja lapset ovat kokoajan vailla jotain. Kuulostaako tutulta?
Meillä tätä sattuu aina silloin tällöin viikonloppuna aamuisin. Kaikilla on omat odotukset viikonlopulta ja kaikki haluaisivat tehdä mukavia asioita, usein eri asioita.
Pelastin meidän lauantain soittamalla mummulle jonka tiesin olevan mökillä. Kysyin sopiiko pistäytyä? Seuraavassa hetkessä olinkin jo pakkaamassa kamoja ja laittamassa niitä autoon.

Me vietettiin erittäin rentouttava lauantai mökillä saunoen, syöden ja nauttien toistemme seurasta. Kukaan ei ollut pahalla tuulella tai kiututellut mistään.  Parit pikku haaverit tietysti kuuluu asiaan, Nella heitti juosten alamäkeen voltin ja Urho poltti kätensä grilliin, mutta hei, sellaista sattuu.. Onneksi ei käynyt kuinkaan...
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!
-Laura

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kovin tutuilta nuo vapaapäivän kiukuttelut. Ihanan käänteen on päivänne kuitenkin saanut. Pääsisipä mökille saunomaan ja uimaan ja syömään...

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ettei olla ainoita! Harvinaista herkkua tuo mökkeily näiden naperojen kanssa. Ehkä nyt useammin kun tietää että ne pärjää.

   Kivaa maanantaita myös sulle!

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)