sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Rentouttava juhannus 2017

Toivottavasti kaikilla oli hyvä juhannus. Meillä ainakin oli. Vietettiin torstaista sunnuntaihin aikaa perheen kesken mumman ja paapan luona. Syötiin hyvin, saunottiin paljon sekä ulkoiltiin säästä huolimatta. Käytiin tietysti tekemässä myös muutama reissu keskiselle, koska sinne on niin lyhyt matka.. Vaikka lasten mummala sijaitsee maantieteellisesti Alavudella, tuntuu kuin oltaisiin oltu jossain paljon kauempana. Mummalla on ihana, iso ja suojainen takapiha jossa on ulkosauna sekä lapsilla paljon tilaa juosta ja puuhata. Rantakin on ihan lähellä. Kesäisin tuntuu kun oltaisiin mökkeilemässä vaikka todellisuudessa sisältä löytyy kaikki kodin mukavuudet. 
 Äiti sai nollata päänsä saunomisella ja rentoutumisella. Lapset nukkui ihan super hyvin ja siinä samalla myös me Nikon kanssa saatiin hyvät yöunet useampana yönä peräkkäin. Lauantaina taidettiin nousta koko porukka vasta puoli 11.Nyt on rentoutunut ja hyvä olo. Jaksaa painaa ensi viikon kaikkine haasteineen ja taitaa mennä helposti tuo Nikon viimeinen reissukin ennen kesälomaa.
Kiitos anoppi ja appi kun saatiin taas olla! Ensi vuonna uudestaan.

-Laura

2 kommenttia:

 1. Teidänkin juhannus kuullosti oikein ihanalta. Hyvä, kun saitte nukuttua ja levättyä. Mummolan isot pihat ovat lapsille ihan parhautta. Näistä hetkistä tulee niitä ihania muistoja lapsillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki kyllä terää! Anoppi olisi ottanut lapset aamulla niin oltaisiin saatu nukkua vielä mutta muksut oli toista mieltä!

   Totta, itsekin muistan lapsuuden kesistä juuri mummulat ja pihaleikit.

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)