maanantai 19. kesäkuuta 2017

Positiivinen maanantai

Kurkataanpas tämän maanantain positiivisiin. Perinteisesti maanantai oli ei niin mukava, mutta aina löytyy niitä ihaniakin asioita listattavaksi. Tänä maanantaina tuli taas isku vasten kasvoja mutta siitä sitten kirjoitellaan toisella kertaa.

Positiivisin asia tänään oli ehdottomasti korvalääkäri ja Nellan puhtaat korvat. Onneksi se puhjennut tärykalvo oli umpeutunut kuukaudessa ja saadaan heittää hyvästit kaikille suojuksille mitä jouduttiin kuukausi käyttämään. Meidän lapset käyttäytyi muutenkin ihan moitteettomasti lääkärissä tänään.

Ulkoilu ystävien kanssa. Kerhot loppui ja me sovittiin että pyritään viikoittain näkemään. Tänään puistoiltiin useampi tunti ja pidettiin muksuille jätski kestit meillä. Ihanaa kun tiimi toimii!!Reippaus jäätelö lääkäri reissun kunniaksi. Meillä palkitaan hyvin menneestä lääkäri reissusta aina jotenkin pienesti. Tällä kertaa jäätelöllä. Nähtiin myös mun kummipoikaa siellä sattumalta. Apua että ukko oli kasvanut.

Kaoottisen päivän jälkeen herkku iltapala perheen kanssa. Paistettiin oikein muniakin illalla kun päivällinen jäi väliin.


Tulevalla viikolla tulossa juttua tämän päivän lääkärissä käynnistä ja millaisia "tuomioita" tällä kertaa tuli. Pysykää kuulolla.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille :)

-Laura

2 kommenttia:

 1. Moikka. Olen muutaman päivän aikana lukenut koko blogisi läpi. Jonkun toisen blogiin jättämäsi kommentin kautta tänne löysin.
  On ollut mukavaa lukea sinun ja miehesi kasvutarina vanhemmiksi. Ihanasti kirjoitat blogiisi, välillä on rankkaa, välillä helpompaa. Tykkään blogistasi tosi kovasti! :)
  Varmasti jatkan lukijanasi kun nyt blogisi olen löytänyt :)
  Mukavaa kesää ja terveisiä suloisille lapsillesi :)
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) tervetuloa mukaan seuraamaan meidän elämää! Kiva myös kuulla että pidät blogistani :)

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)