torstai 22. kesäkuuta 2017

Nestettä korvissa ja lähete putkitukseen

Nojoo, elikkä maanantaina tosiaan käytiin lasten kanssa korvakontrollissa tulehduksien jälkeen. Kuten jo aiemmin mainitsin Nella sai puhtaat paperit, Urholla sen sijaan oli nestettä korvissa. Edellisen kerran nestettä jäi helmikuisten tulehdusten jälkeen ja silloin mietittiin että jos toistuu niin putket pitäisi laittaa korviin. Lääkäri antoi vielä mahdollisuuden katsoa kuukauden verran mutta suositteli putkien laittoa. Päädyttiin laittamaan putket korviin.


Saatiin vakuutuksen kautta maksusitoumus Tampereelle Pohjola sairaalaan. Vaihtoehtoisesti oltaisiin saatu käydä Seinäjoella jolloin putket olisi pitänyt ensin maksaa itse ja sitten hakea normaalisti vakuutuksesta.

Päädyttiin Tampereen vaihtoehtoon siksi että aika saataisiin mahdollisimman nopeasti, ennen kun Niko lähtee taas reissuun. Myös se että pojan korviin jää neste vaikutti päätökseen. Neste korvissa voi vaikuttaa kuuloon ja siksi halusin putkituksen mahdollisimman nopeasti pois alta. Saatiinkin aika tosi nopsaa. Urhon putkitus on jo ensi viikon keskiviikkona. Hyvä niin, saadaan asia nopsaa pois päiväjärjestyksestä.

Pitäkää peukkuja.

-Laura

6 kommenttia:

 1. Täällä peukut pystyssä ja hyvä että saitte ajan nopsaan.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi :) <3 Toivottavasti räkätaudit ja korvatulehdukset olis nyt vähäksi aikaa tässä..

   Poista
 2. Tsemppiä pienelle miehelle ja vanhemmille! Toivottavasti että korvatulehdukset nyt hellittää! Kaikkea hyvää teille:)
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
 3. Meidän neljästä lapsesta kahdella on ollut putket korvissa. Toisella oli liimakorva monien pitkittyneiden tulehdusten vuoksi. Vaikutti jo kuuloon. Molemmat saivat avun putkituksista. Putkitukset tehtiin yksityisellä. Onneksi oli lapsivakuutus. Helppo ja nopea toimenpide. Toiselta nappastiin kitarisatkin samalla.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Hyvä kuulla positiivistä kommenttia että putket on auttaneet. :)
   Epäilen että meillä on tuo risojen poisto kans vielä edessä, kiitos geeniperimän :(

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)