maanantai 12. kesäkuuta 2017

Maanantain +

Juhuu! Positiivinen maanantai on taas täällä. Meillä oli tänään mukava päivä, niinkun oikeasti ei sarkastisesti. Sateesta huolimatta meillä oli oikein loistava päivä pitkästä aikaa. Toivottavasti tämä fiilis kestää loppuviikon ja vähän viikonlopullekin.

Heti aamulla startattiin lasten kerhon retkelle peräseinäjoelle. Useampi tunti vierähti pihalla sateesta huolimatta. Oikeasti oli aivan yli kylmä, mutta mukulojen menoa se ei haitannut. Syötiin eväitä pihalla, paistettiin makkaraa ja haettiin kiskalta karkkia. Kuulostaa ihan retkeltä eikös? 


Ah ihanaa, kiinalaista. Itsehillintä tuntuu sadepäivinä olevan ihan nolla. Pieni ehdotus kiinalaisesta ruuasta niin olin ihan heti myyty ja lähdössä hakemaan. Tulinen chili sopi koleaan ilmaan mahtavasti!

Onko oikeasti riemastuttavampaa varsinkin lapsen mielestä kun se että saa luvan kanssa pomppia lammikossa vesisateella. Jos huomenna nenät valuu niin ei haittaa, niillä oli mukavaa!


Ihanaa viikon alkua kaikille. Toivottavasti sää vähän selkenee ja lämpenee loppuviikkoa kohden.

-Laura

2 kommenttia:

 1. Ihanasti olette ottaneet ilon irti sadepäivästäkin. Huomaan, että sadepäivään positiivisesti suhtautuminen vaatii paljon enemmän kuin aurinkoisena päivänä. Tässä on nyt pari päivää ulkoiltu sateessa. Olisipa tänään jo jotain muuta luvassa sään puolesta.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin tilauksesta parempaa keliä tuli!
   Onneksi itseä ja lapsia ei tuo sade niinkään haittaa kesällä varsinkaan kun se on lämmin sade.
   Sisältä saa onneksi kuivat vaatteet.

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)