maanantai 5. kesäkuuta 2017

Maanantain positiiviset

Taas on aika maanantain positiivisten ajatusten.
Voin taata että tänään mukavin asia oli se että Niko piti koti toimistoa. Oli siis koko päivän kotona vaikka töitä tekikin. Nyt maanantai oli pilvinen ja sateinen, katse on kuitenkin suunnattu huomiseen ja siihen +20 asteeseen mitä meille on luvattu tännepäin. Toivottavasti kelit alkaa oikeasti olla kesäisemmät.

 Rauhallinen aamupala koko perheen kanssa. 3/4 kamalassa flunssassa oli ihana istua viikonlopun jälkeen alas ja vain nauttia hetki kiireettömyydestä. Meillä oli siis lapset lauantai aamusta sunnuntai päivään mummalassa niin sen takia tämä aamun hetki oli kultaa kalliimpi.
Tuo spinneri. Kuinka tajuttoman paljon meidän juniori viihtyy sen kanssa. Sitä kuljetetaan mukana ja sillä leikitään isän ja äidin kanssa. Suosikki leikkinä tämä kun toinen laittaa sen pyörimään lattialle ja sitten sen saa pysäyttää. Meni kerrankin heräteostos nappiin!
 Viimeiset kahvittelut serkun koulutehtävän tiimoilta! Oli niin antoisa juttu kummallekin. Winwin!
Tuon vihon aion säästää itselleni tulevia päiviä varten. Varmasti löydän paljon voimaannuttavia asioita sieltä vielä jälkeenpäin. Mahdollisesti niistä kuullaan vielä bloginkin puolella.
 Viikon ruokaostokset tehtynä. Käytiin kaupassa pitkästä aikaa maanantaina sunnuntain sijaan. Citymarketissa euron päivät ja sai kaikenlaista vaihtelua arkiruokaan.
Viikonlopun jäljiltä kämppä on usein enemmän tai vähemmän sekaisin. Illalla otettiin toisiamme niskasta kiinni ja pantiin kämppä ojennukseen. Keittiö kiiltää ja kaikki tavarat on paikoillaan muualta asunnosta. Yllätin ihan itseni kun löysin itseni puunaamasta roskiskaappia. Nyt on sekin taas hetkeksi tehtynä! Helpompi jäädä tänne yksin taas lasten kanssa kun ei tarvitse niin siivouksesta huolehtia. 

Mukava maanantai kaiken kaikkiaan, sateesta huolimatta. 

Kuinka teidän maanantai meni? 
Näkyykö teillä viikonloppu jotenkin kodin siivoamisessa?

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)