maanantai 29. toukokuuta 2017

Maanantain mukavustuttavat

Oikeasti maanantai oli täysi fiasko. Kaikki oli väsyneitä ja viikonlopun jäljiltä rytmit sekaisin. Yritettiin silti skarpata ja laittaa rytmiä paikalleen, ulkoilla ja muuta. Käytiin kerhossakin.. Oikeasti neiti kolme vee otti pitkästä aikaa kunnon uhmakohtauksen ja nukkui sen jälkeen tunnin päikkärit. Urho taas ei muuta tehnytkään kun uhmaillut. Kaikkia kalvaa tieto että iskä lähtee taas reissuun huomenna ja se tosissaan näkyy meidän kaikkien käyttäytymisessä ja tekemisissä.

Tälläisiä positiivisiä kuitenkin löysin tästä maanantaista, kaikesta huolimatta.


 Sain auton mieheltä ja päästiin autolla kerhoilemaan. Ei tarvinnut pyöräillä tuossa kylmässä säässä.

 Tuo sälli. Se on oikeasti ihan huikee! Sain taas nauttia pelkästään Urhon seurasta kun sisko veteli kärryissä päikkäreitään. Hitsi hän on loistava.

Parit kirppislöydät. Urholle tuo Me&in talopaita kokoa isompana kun edellinen. Voivat yhä samistella. Nellalle taas löytyi muutamalla hassulla eurolla kunnon prinsessa unelma.

Muita mukavia oli kun naurettiin automatkalla Nikon kanssa ihan vedet silmissä Nellan jutteluille. Hitsi mitä tekstiä se osaa suoltaa ihan tuosta noin vain. Mielikuvitus on niin loistava asia.

Viimeinen vielä tulossa oleva mukava on se että mulla tuolla herkkuja ja katsotaan ainakin yksi Criminal Minds ennenkun mennään maata.

Mikä sua ilostutti tänään kaikesta eniten? Mikä oli päivän huipukohta?

-Laura

Toivottavasti tiistai on parempi päiväEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)