tiistai 23. toukokuuta 2017

Kesävaatteet kuosiin.

Hyllykalliolla on ollut muutaman päivän odotettavasti lämmintä keliä ja tuossa parisen viikkoa sitten käydessäni lasten kesävaatteita läpi huomasin ilokseni että ne vaati päivitystä.

Ostan lapsille melkein kaikki vaatteet kirppareilta ja suosin sitä myös omien vaatteiden kanssa. 
Uutena ostan vain hätään vaatteet. Sellaiset mitkä on saatava heti. Sukat ja alusvaatteet tulee lapsille ostettua siis uutena, kaikki muu lahjoja ja satunnaista shoppailua lukuunottamatta on kirpparilta.
Olenkin nyt ostellut kirppiksiltä tässä muutamien viikkojen aikana lapsille kesän vaatteet. 
Urholta uupuu vielä muutamat shortsit mutta muuten taitaa kaikki olla hankittuna. 

Tälläisiä herkkuja löysin. Toppeja facebookin kirpparilta. Urholla on tuo popin toppi kokonaan keltaisena. Saa lapset samistella kesällä.
Lapset on kooltaan niin saman kokoisia että Urholle menee jo 104 joissain vaatteissa kuten yllä olevissa. Nellankin kaapista löytynee vielä muutama samaa kokoa oleva paita. Varsinkin Name itin paidoista lapsille menee ihan sama koko. Hassua koska todellisuudessa Nella on reilua päätä pidempi kun Urho. 


Urholle muutamat housut vajetta korvaamaan.
Vaalean siniset on merinovilla housut joten ne jäävät odottelemaan syksyä.


 Me&i panda haaremit jo kolmannet peräkkäin. Onneksi löytyi vielä se isompi koko että saadaan huonot aamut pelastettua. Nuo on Urhon ihan lemppari housut!

Gugguun paita Urholle face kirpparilta. Oon tuota paitaa metsästänyt nyt jo hyvän tovin ja nyt sen sain ostettua ihan kohtalaiseen hintaan.Löytyi äidillekin facen kirpparilta jotain mukavaa kesäksi.
Tuo takki varsinkin on ollut mietinnässä jo pitkään. Nyt ne sai kotiuttaa kahdella maidolla. Huomenna alkaakin sitten oma kirpparipöytä ja ostolakko. 
Onkin tullut ehkä vähän liikaa ostettua kivoja vaatteita käyttöön ja odottelemaan käyttöä. 

Onko teillä kesävaate hankinnat millä mallilla? Mikä oli suosikki löytö?

-Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)