keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Isin reissu viikko

Meillä on ollut pitkästä aikaa kokonainen viikko ilman isiä. 
Viikko on ollut kyllä kaikin puolin raskas mutta on myös ollut ihana olla lasten kanssa yksin kotona. 
Alan enemmän ja enemmän nauttia tästä ajasta kun saan itse päättää kaikesta. Tietysti välillä tulee tilanteita milloin tekisi mieli itkien soittaa Nikolle että tule kotiin en jaksa enään.
Meidän viikko oon kulunut melko arkisesti siihen nähden että ollaan kolmisin oltu.
Ollaan käyty kerhoissa paljon, ulkoiltu säällä kuin säällä ja vietetty aikaa kolmisin. 
Makoiltu aamulla pitkään sängyssä ja syöty sohvalla aamupalaa. 

 Vaikkakin miinus puolia löytyy myös. Meillä lapset on olleet hurjan räkäisiä nyt jo useamman viikon. Tietysti se on pahentunut just nyt kun yksin oon. Nella oli yhtenä yönä myös kovassa kuumeessa. Se nousi pilviin ja laski sitten tunnin sisällä ilman lääkkeitä normaali tasolle.. Kummallista..
Räkäisyydestä johtuen meillä on nukuttu vähän kuinka sattuu. Lapset on nyt muutamana aamuna heränneet puoli kuudelta viimeistän puoli seitsemän. Urho veti kyllä pohjat tuossa yksi aamu ja heräsi ennen viittä.....! 
 Ollaan saatu kivasti apuja kotiin. 
Äiti on käynyt kaikkina iltoina meillä. Sunnuntai vietettiin kokonaan äidin luona koska, tuntui että kaikki vähän reagoi Nikon reissuun lähtöön.. Kerhot onneksi auttaa hurjasti tuohon jaksamiseen ja arjen kasassa pitämiseen. Meidän naapurikin kävi meille kaupassa kun Urholta loppui maito niin se kultainen haki meille maitoa ja paria muutakin juttua mikä oli lopussa. 
Ekstra kivana juttuna Nellan Jollyroomin paketti kotiutui tänään. Siitä lisää myöhemmin mitä sieltä tuli. Lisäksi neidin vimman leggarit koitutui tänään. Ihan loistava lopetus vähän harmaalle päivälle.
 Ruokailut on ollut tällä viikolla ihan super helppoja. Tai lähinnä se etten oo tainnut tehdä ruokaa muutakin kerran tällä viikolla. Lapsille tehtiin sunnuntaina keitot valmiiksi, minä tein maanantaina ison satsin makaronipataa. Itse aloitin superdieetti simplen vaihteeksi jos saisi edes muutamia grammoja kesäksi painoa alemmas. Omat ruuat tein kaikki jo valmiiksi sunnuntaina aamulla ennen kun Niko lähti.. Toki myös nakit ja pinaattilätyt on helpottanut arkea huomattavasti :D 

Nyt on onneksi enää kaksi yötä ja iskä tulee kotiin. Lapsillekin on kiva huomenna sanoa että aamulla kun heräät niin iskä on jo kotona! Huomenna terapia kaffet ystävän kanssa ja sitten vielä se yksi yö. Kyllä mä selviän :))

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!
-Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)