sunnuntai 4. joulukuuta 2016

lasten toppavaatteet tälle talvea

 Jatkoa epäviralliselle joulukalenterille. 
Vihdoin tännekkin saatiin kunnolla lunta, oikeasti sitä sataa vain kokoajan lisää ja lisää. 
Saatiin ottaa päivittäiseen käyttöön meidän lasten toppapuvut.


 Meillä on lapsilla tänä vuonna ticket to heaveniä ja moloa toppahaalareissa.
Urhon haalari on Nellan vanha, ehkä vähän tyttömäinen koska pinkit kanttaukset mutta eivät häiritse omaa silmää kun on turkoosia asustetta tarpeeksi paljon.
En vain raaskinut eikä rahatilannekkaan olisi antanut periksi ostaa uutta haalaria koska tuo tiketti oli vielä ihan käypä, ehjä ja ennenkaikkea lämmin.
Vähän miinusta tuossa Urhon haalarissa on se että Urholla on huomattavasti isompi jalka kun Nellalla oli tuon käyttö aikana ja lahkeet ei mitenkään meinaa mennä viikkareiden päälle. Onneksi ne saa kuitenkin hivuteltua ja taiteiltua siihen niin että pysyy nilkat kuivana.

Nellalla taas on hyväkuntoisena kirpparilta ostettu niin ihana ja kauan hiniöity molon sateenkaari haalari! Oi että, maksoin tuosta ihan hyvän hinnan mutta en kertaakaan ole katunut. 
Haalarissa on lumiukot mikä estää tuon touhutoopen nilkkojen kastumisen loistavasti. 
Muutenkin haalari on lämmin ja mukava. 
Isohan se vähän on Nellalle kun on kokoa 104, meneepä vielä heittämällä ensi vuonnakin. Onneksi haalari ei kumminkaan ole niin iso että ei pääsisi vaivattomasti liikkumaan pihalla. 


Vähän luulen että meillä on ensi talvena kaksi molon rainbow haalaria, oli niin lähellä etten ostanut Urhollekkin samanlaista kun Nellalla.. ;)

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)