lauantai 24. syyskuuta 2016

kuin toinen koti

Me asutaan Urhon leikkauksien ja muiden Helsingin käyntien ajan mc donaldsin säätiön kodissa Helsingissä. Tuo paikka on lähes taian omainen ja muutenkin lumoava. 
En ikinä olisi osannut edes kuvitella että tällainen paikka on keskellä Helsinkiä. 


Mäkkitalot ovat mahdollistaneet meille kodinomaisen asumisen ja sen että Nellankin voi ottaa huoletta mukaan sairaala reissuille. Meillä on käytössä oma huone jonka saa lukkoon. Huoneessa on kaksi sänkyä, pari sänky ja yksi toinen sänky. Lisäksi jokaisessa huoneessa on oma suihku ja vessa. 

Yhteisessä käytössä on keittiö jossa jokaisella on oma jääkaappi ja kuiva-aine kaappi sekä pakastin lokero. Keittiö mahdollistaa sen ettei joka päivä tarvitse syödä ulkona tai sairaalan ruokalassa. Rahaa menee muutenkin niin on helpompi kun saa itse kokkailla eväät mukaan ja juoda aamukahvin heri herättyään. Muita yhteisiä tiloja on olohuone jossa on runsaasti leluja sekä dvd elokuvia. Kodinhoito huone jossa pyykinpesu ja kuivaus mahdollisuus. Lisäksi löytyy atk nurkka. Kahdessa talossa on sauna joita on mahdollisuus käyttää. 
  Tällä kertaa meille sattui todella mukavia "kämppiksiä". Juttu luisti ja vertaistukea sai heti aamupala pöytään. Välillä melkein unohti kaiken jutustelun ja muun keskellä että me kaikki oltiin siellä erittäin raskaiden asioiden takia. Onnea siis todella oli vertaistuki samassa pöydässä, heti käden ulottuvilla.

Te kämppikset, jos luette tätä jättkää kommenttia, olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu..

-Laura3 kommenttia:

 1. Heippa! :) Vihdoi tuli aikaa kommentoida, eli meille kuuluu hyvää. Päästii viime viikol Lappeenrantaa, poitsu nyt tos sairaalas viel kasvamassa. Hyvi on kasvanukki, paino nyt 1800g :) Happiviiksistäki pääs eroo, viel ku oppis ite syömää ni ois hyvä. Raskasta tää henkisesti on vaikkei sinänsä mitää ongelmia oo, mut toivotaa ettei kauaa joutuis olemaa. :) - Lappeenrannan poppoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että teillä menee hyvin! Raskastahan se on mutta onneksi palkinto on paras mahdollinen.
   Ootte olleet ajatuksissa usein! :)

   Poista
  2. Niinpä :) Työkii ootte, ollaa mietitty usei et mitä teille kuuluu. :) Nyt viikonloppuna poitsu vissii pääsis kotilomille <3 :) paniikki iskee ko ei oo ajatellu ees mitää tollasta :D

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)