sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Leikkihuoneen "remontti"

Sarjassamme rempataan ja fiksataan kotona

Meidän asunnossa on ollut ostosta asti muutamia epäkohtia joita on pikkuhiljaa laitettu tässä vuosien aikana. Eniten häiritsevä mulla on ollut nuo keltaiset seinät toisessa makuu huoneessa.
Nyt niistäkin on saatu jollain lailla sisustukseen sopivat.

Tällä kertaa ei tarvittu maalia, tapettia eikä muutakaan kovin ihmeellistä. 
Vain lidlistä ostettiin paketillinen sisustustarroja jotka sopivat nykyiseen lasten huoneeseen.

Aluksi toki piti vaihtaa keskenään makkareiden paikkaa.
Siirrettiin siis meidän sänky ja lasten sängyt aavistuksen isompaan (täysremontoituun) huoneeseen ja lasten kaikki lelut siihen toiseen.
Jonkun aikaa saatiin pyöritellä kalusteita että ne sinne sopivat mutta loppujen lopuksi kaikki löysivät paikkansa ja kymmenen neliön huoneeseen jäi jopa lattia tilaa leikkiä.


Bonuksena Nellalle haettiin mun vanha yläsänky isän luota. Sänky on kiertänyt serkkuja useamman vuoden ja nyt se taas pääsi "kotiin". Vuosien aikana siihen on liimailtu tarroja ja kulumaa on paljonkin. Mutta sänky on kestänyt ja uskon että kestää vielä ainakin meidän lapset.


Tarrojen poisto oli paljon aikaa vievämpää kun luultiin. Tovi niitä on hinkutettu ja vielä saadaan hinkuttaa jokunen aika. Paras yhdistelmä tähän mennessä on ollut ajax ja fairy. Fairylla liotettiin ja ajax vähän hioo sitä pintaa mutta lähtee kaikki törky, tussit ja muut kerralla.


-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)