sunnuntai 8. toukokuuta 2016

No more boring meals

Postaus on toteutettu yhteistyössä Santa Marian kanssa. 

Lapset nukahti lauantaina lenkin päälle ja meillä oli kerrankin aikaa tehdä ruokaa rauhassa ja ajan kanssa. Päätettiin tehdä jotain hyvää ja kohtuu nopeaa Santa Marian tuotteista. 
Päädytiin kokeilemaan herkullista tortilla lasagnea, semi terveellisesti teitty koska superdieetti painaa kummallakin päälle.

Tällä kertaa tuo Taco hot cayanne sopi paremmin meidän dieettiin. Crispy chiken jää siis odottamaan dieetin loppua ja jotain herkullista iltaa jolloin on aikaa valmistaa ruokaa. 

Vaikke netti on varmasti pullollaan tortilla lasangen ohjeita tämä vedettiin aivan hatusta ja juuri niillä aineilla mitä kotoa sattui ennen kauppappäivää löytymän.
Tässä meidän versio tortilla lasagnesta.
400g paisti jauhelihaa
120g 3% fetaa
500g tomaattimurskaa (se sokeriton rainbow)
Santa Maria hot cayanne maustepussi
 4 kpl täysjyvä tortilla lättyä

Pinnalle
Fetaa, taco lastuja, kirsikka tomaattia.

200 astetta noin 30 min.
 Ruskista jauheliha, lisää taco mauste ja desi vettä.
Sekoittele hyvin ja anna veden vähn haihtua. 
Lopuksi lisää fetat niin ettei ne ehdi sulaa.
 Ladotaan vuorotellen lättyjen kanssa vuokaa.
Aloitetaan kastikkeella. 
 Valmiin lasagnen päälle lastuja, fetaa ja tomaattia.
Uuniin toviksi. 
 Meillä tarjoiltiin tämän kaverina ihan vaan pilkottua tomaattia ja kurkkua.
Ei mitään kummallista.
 Vähän arvelutti kuinka tuo cayanne laskee tuolle kaks veelle vaikka tykkääkin kovasti tulisista ruoista. Vähän se moitti että on poppaa mutta reippaasti silti ruoka laski. 

Sellaista herkkua äitienpäivälle vaikkapa :)
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

positiivisiä tai negatiivisiä ajatuksia? Jätähän kommenttia