perjantai 1. tammikuuta 2016

uusi vuosi, vanhat kujeet?

Tämän vuoden ensimmäinen alkaa pian olla taputeltuna. 
Meidän vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä kotona lasten kanssa. 
Käytiin tietysti katsomassa keskustassa lasten ilotulitus mummun kanssa. Nella jaksaa höpöttää pommeista kokoajan, siitä kuinka katseli niitä mummun sylistä ja kuinka ne meni korkealle. 
Urho taasen heräsi peltorien päähän laittoon väliaikaisesti ja nukahti kesken pommituksen uudestaan vaunuun. Voidaan siis sanoa että peltorit todella toimii. 

Kotona tehtiin jo perinteisesti coctail tikkuja Nellan kanssa. 
Tänä vuonna neiti oli jo vähän kuusalla tapahtumasta. Onnellisena tökki nakkeja tikkuunsa ja auttoi muutenkin parhaansa mukaan.

Neidin iltapala oli muutenkin vähän kyseen alainen, noita edellä mainittuja tikkuja, irttaria ja sipsiä. Eikai sen aina niin väliä oo, varsinkin kun on kolmatta viikkoa putkeen nuhassa.

Vaikka illalla oli kivaa ja Nella sai valvoa hieman myöhempään siinä toivossa että nukkuisi paremmin rakettien paukkeelta, niin luultiin väärin.
Neidin huoneeseen kaikui jotenkin typerästi ne kaikki pommit. Sai vartin välein olla silittämässä uudestaan uneen kun oli parka herännyt paukkeeseen.
Lopulta rauhoittui nukkumaan ainoastaan viereen.
Siltikin yö nukuttiin huonosti.

 Urholla oli myös vähän toisenlainen iltapala, herra sai ensimmäistä kertaa puuroa vellin sijaan.
Jätkä syö niin uskomattoman paljon maitoa että täytyy kovaa kyytiä vaihtaa litkuisempia ruokia kiinteämpiin. Kovasti tuntuu puurokin uppoavan. 


Teittekö te mitään uuden vuoden lupauksia?
Itse en tehnyt kun muutaman mitä nyt toista on suunniteltu jo pidempään. 
Yritän luvata että meidän elämäntapohin tulee muutos; karsitaan turhat sokerit, liikutaan enemmän ja syödään terveellisesti. Joskos siinä sivussa tippuisi 12 kiloa painosta?
Toisena lupauksena haluaisin myydä/lahjoittaa/vaihtaa/heittää roskiin joka päivä ainakin yhden tavaran. Lupaavalta näyttää, tänään on myyty useampia äitiys- ja lasten vaatteita, heitetty yhdet farkut ja kengät roskikseen... 

-Laura

2 kommenttia:

  1. Ompas Nella jo iso ja tomera tyttö! Ja Urho taitaa tulla perässä hyvää vauhtia :D Samoja suunnitelmia itellä, niinkun oli puhettakin. Tosin multa sais lähteä sen 20kg painosta :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta sinne.♥
    Mä kirjoitin tänään mun lupauksista
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2016/01/tana-vuonna-mina.html

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)