torstai 5. marraskuuta 2015

Helvetillinen nukutus show

Ajattelinpa avautua aiheesta lasten nukutus kun olen yksin. Ja nimenomaan avautua... pelkäsin tätä jo valmiiksi kun niko vielä oli kotona, tiesin ettei siitä tulw helppoa.. eikä siitä tullut.

Maanantai on ainut ilta kun nukutin lapset yksin. Nellan nukuttaminen kesti reilun tunnin ja lopuksi piti polttaa pareensä kun ei neiti meinannut kuinkaan nukahtaa.. lopuksi naapuri tuli meille kymmeneltä pitämään Urhoa sylissä että sain itseni yö kuntoon ja pojankin ennen 11 nukkumaan.. yö nukuttiin kohtuu rauhallisesti kuitenkin muutamalöa herätyksellä..

Tiistai iltana mun äiti tuli meille suosista helpottamaan. Minä nukutin neidin sänkyyn, tälläkin ketää neiti nukahti kymmeneltä tunnin nukuttamisen jälkeen.. äiti oli urhon kanssa olohuoneessa, johtuen eilisestä kun neiti aina valot päälle laittamisella herätti.. yö nukuttiin huonosti ja kumpaakin sai silitellä oikein urakalla..

Eilinen olikin kunnin sirkus...
Mun isä tuli tähän illaksi ja oli tarkoitus että nukutan Nellan jo kahdeksalta jos nukahtais ennemmin, veikattiin yli väsymystä syyksi siihen et nukutus vie kauan. Ysiltä neiti oli aivan viittä vaille unessa kunnes poika heräs olkkarissa nälkään, tuhoon tuomittu ajatus vaihtaa nukuttajaa tuos tilanteessa. Näin kuitenkin toimittiin.. huutoa siitä piisasi vähän liikaakin.. lopputuloksena isä soitti äidin tänne ja neiti meni tosi kiltisti mummun kanssa nukkuu ja nukahti alta aikayksikön.. valvoin urhon kanssa yhteen kun hän tankkasi ruokaa..

Sitten 3:36 herään kun joku hihkui omassa sängyssä luullen että on aamu.. joo ei aivan ollut.. silittelin neitiä viiteen että malttoi jatkaa unia.. sitten heräsikin Urho nälkään.. noustiin puoli seitsemän. Nukuin vajaan neljä tuntia senkin pätkissä..

Tästä viisastuneena ehdittiin jo nikon kanssa miettiä että Nella siirrettäisiin omaan huoneeseen nukkumaan viikonloppuna. Pitää siis aloittaa raivaus työt lasten huoneessa..

Vähän väsyttää, juodaan kahvia paljon tänäänkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)