tiistai 4. marraskuuta 2014

Mitä tapahtui unikoululle?

Vielä siitä unikoulusta.. 
Tältä erää se saa luvan olla siinä. Itselläni ei ole minkäänlaisia voimia opettaa lasta nukkumaan omassa sängyssään koko yötä. En vain jaksa. Katsotaan sitten joulukuussa kun Niko on taas pitkään kotona. 

Tällä hetkellä meidän yö unet menee kutakuinkin tällätapaa.

Tyttö sänkyyn, joko 20:30 tai 21:00 riippuen siitä onko iltapäivällä nukuttu päikkäreitä.
Nellalle lauletaan unilaulu ja silitellään sylissä. Lasketaan sänkyyn ja mennään itse hyräilemään lue: räppäämään puhelinta oman sängyn päälle.. Tyttö kiekkaa aikansa n. 10-30 min sängyssä, leikkii tutilla ja nallella, nakkelee tuttia lattialle, naureskelee ja tekee kaikkea muuta mukavaa... 

 Itsenäisesti menee tutti suussa makuulle ja haluaa käden mistä pitää kiinni.. Lauletaan unilaulu vielä kerran ja tyttö alkaa nukkumaan... Hurraa siitä silittelystä on päästy eroon!!

Nella nukkuu ainakin alkuyön omassa sängyssään. Kun heräilee niin paljon että nousee pystyyn otan tytön usein viereen, vaikkakin tästä seurauksena on se että ainakin puolisen tuntia pyörii ja nukkuu levottomasti vieressä. Usein rauhoittuu vasta kun saa hörpyn maitoa.


Pitäisi oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja olla nostamatta tyttöä sänkyyn viereen, 
Jotenkin vain elän siinä uskossa että kun Nella tajuaa että äiti on siinä ihan pinnojen toisella puolella alkaa hän nukkua kokonaisia öitä omassa punkassa...?

-Kusti

2 kommenttia:

 1. Feel you !! Tai no tuosta ollaan jotenki päästy eroon että ei tarvi enää meidän väliin tulla nukkumaan, mutta se itse nukutus.. voi morjens.. Mä niin karehdin niitä jotka voi vaan viedä sen muksun sinne sänkyyn ja se nukahtaa omia aikojaan. Meillähän pitää herran berberiä taputella ja silitellä niin kauan että nukahtaa. Heräilee yöllä pari kolme kertaa vähä niinku varmistamaan oonko siinä lähellä, nukahtaa jos heitän käden pinnojen välistä ja silitän pari kertaa.. Ja mä kun haaveilin siirtäväni J:n pian omaan huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon kans kateellinen sellaisille lapsille.. Meillä jos sitä yrittää saa ihan suoraa huutoa joka kuuluu varmasti naapuriin!!

   Ensi lauantaina onkin sitten tulikoe, et nukkuuko omassa sängyssä koko yön kun iskä tulee kotiin..
   Me ei vaan enää mahduta samaan sänkyyn kaikki..

   Ja varmasti opetan seuraavan alusta asti omaan sänkyyn ;)

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)