lauantai 25. lokakuuta 2014

Aivan kuin jotain kiinnostaisi

Välillä tuntuu ettei ketään kiinnosta. Tuntuu ettei juuri kukaan halua aidosti tietää mitä sulle kuuluu, kohteliaisuuttaan kysytään kuinka sujuu.. Ja kun vastaa ja kysyy ,itä toiselle kuuluu alkaa toinen vain valittaa omia ongelmiaan ja kertoa omia juttujaan. Eikä kommentoi sun juttuja enään millään tavalla, niinku toisella olisi aina vaikeampaa ja olis asiat huonommin..

Ei siinä kyllä mua kiinnostaa mitä kavereille kuuluu, mutta rajansa kaikella.
Mulla kun ei muutenkaan oo noita kavereita liikaa.. Tuntuu et joukos on vain yhs tai kaks ketä kiinnostaa. Ehkä pitää lopettaa sekin vähä kysely ja yhteyden pito vähäksi aikaa joskos sitten vaihtuisi ääni kellossa..

Joo ja ymmärrän et muillakin on vaikeaa ja omat juttunsa mut olisko se nyt liikaa pyydetty rt tultais käymään tai vilpittömästi ilman kiirettä haluttaisiin tietää mitä kuului, tarjota apua tai muuta..

Ehkä mä oon vain liian väsyksissä... Univelat painaa päälle, kotityöt kasaantuu, kahvikaan ei auta yhtään mitään... 

Itkuitkuvalivali
-Kusti


2 kommenttia:

 1. Toivottavasti mieli on jo tätä postausta vähän parempi! Mutta tuotahan tuo välillä on, lapsettomat kaverit eivät jaksa kuunnella ja jotkut lapselliset kuuntelun sijaan puhuvat vain siitä omasta ipanastaan ja haasteistaan, vaikka homman pitäisi olla suht vastavuoroista.

  Ihanan aidon oloinen blogi (ja suloinen tyttö) siulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tilanne tämä usein toistuva tilanne aina laukeaa kun sen saa purkaa jonnekkin! :)

   oi kiitos, tyttö on kyllä suloinen ja blogiin kirjoitan otteita elävästä elämästä :)

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)