maanantai 11. elokuuta 2014

Arkisinta arkea

Moikka pitkästä aikaa! 

Nyt kun Niko on ollut viikon töissä alkaa mun ja Nellan arki taas pikku hiljaa rullaileen omaa tahtiaan.
Myös meidän päivä rytmi alkaa taas löytämään omat uomansa. 

Viime viikolla kyläiltiin hirveästi, tämä saattoi myös johtua siitä että Niko oli tiistaista torstaihin reissussa ja perjantaina lähti vielä illaksi hoitamaan omia asioitaan.. 

Tälle viikolle meillä ei olekkaan suurempia suunnitelmia. Ajattelin olla vain tytön kanssa Kotosalla ja nauttia Nellan loistavasta seurasta ja kaikesta uudesta mitä on oppinut.. Oikeasti yritän kovasti siivota samalla et saisin tänne jonkunlaista jalanjakoa.. Helteet ovat verottaneet... 

Päätin myös  et nyt saa tytön lelut mennä sen omaan kämppään, sinne kun tuo neiti tuntuu hakeutuvan vapaasta tahdostaan, istumaan ja ihmettelemään... Nyt äiti järjästi sinne jotain tekemistäkin :) 
Nyt saa rauhassa levittää lelujansa ympäri huonetta, eikä äitin tarvi kun kerran päivässä kerätä lelut takaisin laatikkoon. 

Se tyttö myös kasvaa ja kehittyy... 
Nykyisinkun tuo tyttö kävelee jo pieniä matkoja ilman tukea, seisoo vaarallisesti ilman tukea ja on muutenkin vailla minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Neuvolan mukaan painoa oli tullut hyvin, reilu kilo, vaikka syöminen on mitä on! Pää asiassa banaanilla ja kurkulla eletään. Siinä sivussa maitoa pullosta, ihmetteln millä tuo jaksaa.. :) 
Kuten kuvasta näkyy, Nella on hyväksynyt pinnasängyn nukkumiseen..
Työn ja tuskan takana oli, mutta kannatti :) 

Me ollaan myös aloitetti Nellan kanssa sormiruokailut, tarkoituksena on saada tyttö syömään itse yhteen ikävuoteen mennessä. Toistaiseksi suurin osa ruuasta löytyy lattialta ja kaukalon taskusta, mutta menee jotain jo suuhunkin.. Tähän voisin palailla vielä oikeen oman postauksen kanssa siitä olis ehkä enemmänkin kerrottavaa.. 

Nyt jatkamaan päivän toimia ja tekemään herralle luonasta..
-kusti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)