maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maaliskuun livbox

Moikka! 

Sain nikolta synttärilahjaksi kolme kuukautta tuota livboksia. Se oli kyllä ihana yllätys kerta olin monta kertaa sitä haaveillut ja meinannut tilata mutten ollu raaskinut vaikkei se nyt hirveen tyyris edes ollut.

Joka tapauksessa, ensimmäinen laatikko saapui viime viikon lopussa. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi, oli perjantai ja olin tosi väsyneellä tuulella ja olo muutenkin kenkkumainen.. 

Pelkästään paketin ulkomuoto ja sellainen ihana tyttömäisyys ja viimeistely olivat jo sellaisia jotka saivat hymyilemään.. 

Maaliskuun boksi sisälsi kuusi tuotetta, joista kolme oli näytteiden kokoisia. 
Ihastuin erityisesti cliniquen huulivoiteeseen kynän muodossa, vielä en ole ehtinyt kokeilemaan mutta ehkä tämän viikon aikana täytyy itsensä kaunistaa niin että saa syyn kokeilla.. 
Muita tuotteita olivat mm.  Oral B:n 3D white hammastahna, Lumenen yövoide sekä lorealin hiuksiin laitettava hoito öljy? Joka vaikutti myös mielenkiintoiselta..

Odotan innolla et pääsen testailee noita tuotteita ja ehkä mahdollisesti kirjoittaa niistä jotain tännekin, ainakin niistä mistä pidin eniten.. :) 

Nyt kuitenkin haukkaamaan iltapalaa, katsomaan sinkkuelämää ja unten maille..
Huomenna mikäli Nella niin suo kirjoitellaan neuvola käynnistä..
-Kusti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)