maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lomalta paluu

Moikka!!

Me vietettiin viime viikko totaalisesti lomaa, ei juurikaan edes käyty koneella tai muuta.
Oikeesti oltiin suurin osa lomasta kipeenä ja loman lopussa Nella tuli kipeäksi.
Niko lähti tänään töihin ja me jäätiin Nellan kanssa kotiin tekemään omia arki juttuja.
Kiva pitkästä aikaa kun ollaan tuttujen juttujen kans kotosalla ja rytmi palautuu tytölle pikkuhiljaa kun aletaan toimia niinkun ennen toimittiin.

Äidin sylissä kantoliinassa on turvallista olla kipiänä. Lisäksi keskimmäisessä kuvassa aistittavissa jotain silmätulehdusta

Koska arki alkaa saa taas tosissaan panostaa reeneihin ja syömiseen.
Tänään alkaa taas tiukkaakin tiukempi seuraaminen ruuan suhteen, treenejäkin yritetään saada useita tälle viikolle kasaan.

Meillä oli lomalla myös juhlahetkiä, leivottiin Nikon kanssa kaksipäivää ja siivottiin toinen kaksipäivää jotta kehdattiin jotain pyytää kylään sunnuntaina. Me juhlitiin meikäläisen synttäreitä, tänään olis tarjotus kahvittaa vielä jotain ihmisiä, ehkä tiistainakin tulee vielä jokunen koska herkkuja tosiaan on melkoisesti.
Leivottiin siis perinteisesti kakkua, amerikkalaista juustokakkua ja "sitä äidin" omenapiirakkaa. Lisäksi keksejä, karkkia ja coctailpiirakoita munavoilla
Juhlapöytää
Nikon ihana synttärikakku luomus 

Sain joitain lahjojakin, vaikka mitään en olisi tarvinnut niin kaikki oli mukavia ja tarpeellisia.
Lahjaksi sain mm. kukkia ja karkkia, sukkia ja rahaa. Sain anopilta ihanan peilin, jota olin himoinnut aijemmin viikolla keskisellä. Se on päässyt jo paikalleen suorittamaan virkaansa (:

Paras lahja oli ehkä kuitenkin Nikolta ja Nellalta kun ne oli tilanneet mulle LivBoksin kolmeksi kuukautta lisäksi sain hellapoliisin ihanan ison keittokirjan! Herkkuja siis tullaan leipomaan myös jatkossa.

 Kukkia ja lahjoja! 

Tästä on hyvä lähteä  tälle viikkoa ja maaliskuuta eteenpäin. 

Kiitos kaikille!
-Kusti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)