tiistai 25. helmikuuta 2014

Illan viimeinen

Moikka liian pitkästä aikaa..

Tuntuu että kaikki on jäänyt taka-alalle, varsinkin tämä blogin pitäminen..
Nytkin pitäisi olla nukkumassa, mutta koska nukkumatti skippas mut ja heitti vaa Nikolla ja nellalle unihiekkaa ajattelin jotai kirjoitella..

Mitä meille kuuluu? 
Se onkin hyvä kysymys, nyt ollaan Nikon kans kipeinä, törkeä flunssa kummallakin. 
Omani on antamassa muutaman päivän jälkeen periksi, mutta Nikolla taitaa poskiontelon tulehdusta tulla.. :( Nella onneksi on säästynyt tältä kaikelta, ainakin toistaiseksi... 
Niko on tämän viikon lomalla ja siks on tosi tympeetä et olla kipeinä.  Onneksi meillä ei kuitenkaa ollu mitää loma suunnitelmia, tai oli mut ei mitää sellaisia mitä ei voisi toteuttaa esim. Kuukauden päästä..

Mitä me sitten ollaan tehty? 
Me ollaan pääosin leikitty Nellan kanssa, yritetty pitää kotia edes jonkinlaisessa järjestyksessä ja makoiltu sohvalla, vuorotellen kannettu neitiä ja toivottu et se nukkuis vielä vartin pidempään..
Ollaan myös katottu valtaistuin pelin kolmas tuotantokausi, huibbua ;) oon aiva jäänyt koukkuu ko. Sarjaa, nyt pitäis taas pitkä aika odottaa et seuraava kausi ilmestyy, pitääk yl varmaa vahdata se jostai ennenku boksi tulee..

Kuinkan pikkujoulukuntoon projekti sitten? 
Ihan hyvinhän se, nyt toki edellä mainittujen takia pidän tauko viikkoa treenistä, mutta paino tippuu hyvää vauhtia ja liikkuminen ja treenaus kiinnostaa koko ajan vain enemmän.. 
Ruokavalio ja sen noudattaminen on. Nyt lievästi kolahtanut tässä kun kipeenä ollaan oltu, mut takaisin ruotuun heti ku alkaa olot näyttää vihreetä valoa.
Ihana päästät taas treenailee ja hikoilee salille.. 

Huomenna olis tarkoitus mennä kattoo ihanaa kummipoika ja vaihtaa sen äidin kans kuulumisia, ei ollakkaa hetkeä nähty.. Ehkä siitä huomenna sit näpyttelen jotain..
Koska tää oli vain pikainen postaus ja infoa siitä etten oo unohtanut blogia niin meen nyt ainakin yrittää sitä unta...

~ kusti

Pahoittelen kirjoitus virheitä, tällä pöydillä on tosi vittumainen kirjoittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)