maanantai 10. helmikuuta 2014

ai mikä itsekuri?

huomenta vaan teillekkin!

Viikonloppu on takana päin ja uusi treeniviikko edessä päin. Tarkotiuksena on tehdä kaksi sali treeniä ja ainakin yksi pumppi. Lisäksi mahdollisesti useita vaunulenkkejä ja muuta hyötyliikuntaa.

Eilen tuli totaalinen repsahdus ruokavalion suhteen. Kaveri kävi kahvilla ja söin oikeesti kaksi pullaa ja sulkaata kun yhtään ei olisi saanut ottaa. Iltapala hedelmäsalaatin päällekkin heitin kermavaahtoa aimoisen kasan. Kaiken kukkuraksi olisi tehnyt mieli vielä lisää kaikkea ällömässyä... MISSÄ ON MUN ITSEKURI???

Noh, tästä seuraa luonnollisesti rangaistus joka on kolmen viikon totaalinen herkkulakko, ei mitään ylimääräistä syödä, ei laiteta "ansaittuja" karkkeja ja herkkuja jemmaan odottamaan viikonloppua.
Harjoitellaan sitä itsehillintää herkkujen suhteen. Lisäksi joudun tekemään lisä lenkkejä pihalla ja antamaan itsestäni vielä enemmän salilla.

Jossei joskus olisi kurjaa, niin ei olisi mitään kivaakaan. Suunnittelin eilen illalla tilaavani itselleni ja kaverille uudet treenipaidat.. hih, tästä tulee mahtava juttu. Palaan siihen kunhan saan tilattua ja paidat kotiutuu ;)

Kiitos  ja anteeksi tästä pakollisesta avautumisesta. Nyt sitä hyötyliikuntaa ennen vaunuttelua...

-Kusti

2 kommenttia:

  1. Näin käy yhtenään, mutta se on elämää! Pää pystyyn vaan ja uutta yritystä! Kyllä sä siihen pystyt! Mäkin oon pystyny ja kyllä monta kertaa onkin tullu pudottua ja kovaa ja omnomnom on maistunu vaikka mikä herkku, mutta kyllä siihen oppii, jottei niitä mihinkää oikeasti oikeasti tarvii :)

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)